Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ;

 
Υπάρχει ένα μέρος του πληθυσμού στον τόπο μας, και σε άλλες χώρες απ’ ότι καταλαβαίνω, που έλκεται ερωτικά από άτομα του ιδίου φύλου. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ....
 


Η ΣΥΝΑΞΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΩΝ

 

Αγαθή συγκυρία, έκπληξη ή ελιγμός; 

¨Ελιγμός του Οικουμενικού Πατριάρχη για την Σύναξη .Η Γενεύη και όχι η Κωνσταντινούπολη ίσως να είναι τελικά ο τόπος όπου θα πραγματοποιηθεί η Σύναξη των Ορθοδόξων Προκαθημένων, η οποία θα συνεδριάσει στις 21 Ιανουαρίου 2016.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ – ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ

 

Η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ σχεδιάζει να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την ερχόμενη εβδομάδα στο Νταβός της Ελβετίας, προκειμένου να συζητήσει το ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης,και τη βιωσιμότητα του χρέους.

ΕΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ

 

Τελικά η Ε.Ε. αντί ευεργετική απεδείχθη καταστροφική για την Ελλάδα! Τι να πρωτοθυμηθούμε; Την καταστροφή της Βιομηχανίας! Την καταστροφή της Γεωργίας! Την αρπαγή του ορυκτού πλούτου! Το κάψιμο των Ελληνικών Super markets! Τα αναγκαστικά δάνεια, με σκοπό να πτωχεύσουμε! Τα οικονομικά σκάνδαλα Γερμανικών εταιρειών εν Ελλάδι (SIEMENS)κ.λ.π!

ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

 

Μεγάλη πτώση στις μεταβιβάσεις ακινήτων την περίοδο της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, δείχνουν στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από το υπουργείο Οικονομικών. Κάτι ωστόσο δείχνει να αλλάζει μέσα στο 2015.

ΠΡΟΣΤΙΜΑ 1,7 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΝ

 

Πρόστιμα συνολικού ύψους 1.734.300 ευρώ για 21 παραβάσεις της νομοθεσίας, επέβαλαν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης, στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός», με αποφάσεις με τις οποίες έκαναν δεκτές τις σχετικές εισηγήσεις του Σώματος Επιθεώρησης Περιβάλλοντος.

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ!

 

Η τουρκική αστυνομία κρατεί τρεις Ρώσους πολίτες ύποπτους για διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος έπειτα από την βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας τη Δευτέρα στο ιστορικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

Η ΔΕΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

 

Οι συνεπείς καταναλωτές της ΔΕΗ για το 2015 θα επιβραβευτούν με εκπτώσεις στους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς του 2016 σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΗ. Η ΔΕΗ επιβραβεύει τους συνεπείς Οικιακούς πελάτες του έτους 2015, επιστρέφοντας τους το διπλάσιο της αξίας της πάγιας χρέωσης σε κάθε εκκαθαριστικό λογαριασμό τους για το έτος 2016.

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΖΕΨΑΝ ΡΕΥΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

 

Την ώρα που στην Ελλάδα ακόμη περιμένουμε, φόρους ύψους 35 εκατομμύριων ευρώ έχει επιβάλει το υπουργείο Οικονομικών στην Κύπρο, μετά την πρώτη διερεύνηση και επεξεργασία της λίστας Λαγκάρντ, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, ο οποίος ενημέρωσε σήμερα την κοινή συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών επιτροπών Ελέγχου και Θεσμών.