Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

«ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ»

 

Αποφασισμένη να προχωρήσει στη διερεύνηση όλων των υποθέσεων φοροδιαφυγής, χωρίς συμβιβασμούς και εξαιρέσεις και με θεσμική ασπίδα την τροπολογία Παπαγγελόπουλου που ψηφίστηκε πρόσφατα από τη Βουλή, είναι η κυβέρνηση.

ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ = ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ

 

Ένα ιδεολογικό και πολιτικό σχήμα που, δυστυχώς, είχε καταστεί κυρίαρχο τα τελευταία είκοσι-τριάντα χρόνια στην Ελλάδα, έρχεται να καταρρεύσει παταγωδώς με τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Στο παρελθόν, στην ελληνική παράδοση, μέχρι και την περίοδο του “πατριωτικού” ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου της δεκαετίας του ’80, η κοινωνική ευαισθησία ήταν πάντα συναρτημένη με τον πατριωτισμό και την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων – τουλάχιστον από την… Επανάσταση του ’21 και μετά.

ΤΟ «ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ» ΠΟΥ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ

 
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ!Εἴχαμε δώσει προ καιρού τά χαρακτηριστικά αὐτῆς τῆς παράδοξης ρύθμισης καί εἴχαμε ἑστιάσει τίς ἀναφορές μας, μέ τήν παράθεση ἱστορικῶν  δεδομένων, στούς χαρακτηρισμούς της ὡς “ἀντισυνταγματικῆς”, ὡς “ἀνθελληνικῆς” καί ὡς “ἀνήθικης”.Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ....
 


ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ MEGA ΦΕΡΝΕΙ Ο… ΔΟΛ

 

Μπορεί το MEGA λόγω της κρίσιμης καμπής στην οποία βρίσκεται εν όψει της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου να έχει μονοπωλήσει την προβολή… Ωστόσο οι εξελίξεις στον ΔΟΛ, είναι αυτές που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνουν την πορεία του καναλιού προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση.

ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ

 

Με ένταση επανέρχονται το τελευταίο διάστημα από τις Βρυξέλλες οι απειλές για «προσωρινή» αποπομπή της Ελλάδας από την ζώνη Σένγκεν. Οι εταίροι εκβιάζουν την κυβέρνηση ότι αν δεν δεχθεί μέχρι το τέλος του μήνα τις κοινές περιπολίες στο Αιγαίο ή ακόμα την παρουσία Τούρκων αξιωματούχων στα hot spots ώστε να συναποφασίζουν με τους Έλληνες για τον αριθμό και την προέλευση των μεταναστών που θα πάρει πίσω η Αγκυρα, η Ελλάδα θα βρεθεί εκτός Σένγκεν.

ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ


Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) έχει περιθώριο για περισσότερη ποσοτική χαλάρωση, εάν αυτό φανεί αναγκαίο από τα στοιχεία των επόμενων λίγων μηνών, δήλωσε ο Philip Lane, ο νέος επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας της Ιρλανδίας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΤ.

Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ ΟΤΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΘΑ ΜΑΚΕΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 

Η βρετανική Telegraph αποκάλυψε συνομιλίες του Μουαμάρ Καντάφι και του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ, στις οποίες ο ηγέτης της Λιβύης προειδοποιούσε ότι εάν ανατρεπόταν τίποτα κανείς δεν θα υπήρχε στη συνέχεια να εμποδίσει τους τζιχαντιστές να χτυπήσουν την Ευρώπη.

ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑ «ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ»

 

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε για τις ασφαλιστικές εισφορές στα μπλοκάκια και με εντολή Μαξίμου, ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος διευκρίνισε ότι όσοι πληρώνονται με μπλοκάκια θα καταβάλουν οι ίδιοι το 6,5% της ασφαλιστικής εισφοράς ενώ το υπόλοιπο 13,5% που υπολείπεται του συνολικού 20% θα καταβάλλεται από τους εργοδότες τους.