Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΣΤΟ EURO

 

Οι πόλεμοι στη Συρία, στο Ιράκ και στην Αφρική, η μεταναστευτική και προσφυγική κρίση και η άνοδος της ακροδεξιάς μαζί με την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα θα παραμείνουν και το 2016 στο κέντρο του ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος. Ωστόσο, μέσα στον επόμενο, νέο χρόνο, την Ευρώπη θα απασχολήσουν και άλλα γεγονότα, από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ μέχρι το μέχρι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ Ο ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΑΚΙΝΤΖΙ

 

Υπέρ της διατήρησης των τουρκικών εγγυήσεων στην Κύπρο τάσσεται ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Μουσταφά Ακιντζί, σε εφ” όλης της ύλης συνέντευξή του σε τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα, «φωτογραφίζοντας» τις αποζημιώσεις και την ανταλλαγή περιουσιών ως τη διέξοδο στην περιουσιακή πτυχή του Κυπριακού ζητήματος.

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ Ο ΑΣΑΝΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Μία εκπρόσωπος του προέδρου Άσαντ, δήλωσε σε τηλεοπτικό κανάλι του Λιβάνου ότι η κυβέρνησή της εγκρίνει τις προτάσεις που έχει κάνει ο ΟΗΕ την περασμένη εβδομάδα, σχετικά με έναν «οδικό χάρτη» που θα οδηγήσει σε ειρήνη την Συρία.

ΝΕΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ - ΡΩΣΙΑΣ

 

Σε νέο κύκλο εντάσεων φαίνεται πως μπαίνουν Ρωσία και Ουκρανία, με τις σχέσεις των δυο χωρών να ταλαντεύονται πάνω σε ένα τρεμάμενο σχοινί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ουκρανική κυβέρνηση πρόκειται να προχωρήσει εντός της ημέρας σε αύξηση των οικονομικών κυρώσεων εναντίων της Ρωσίας, αφού θα απαγορεύσει εισαγωγή μιας σειράς ρωσικών προϊόντων.

ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ 1/1/16

 

Πιστοποιητικό Ενεργειακής απόδοσης θα πρέπει να έχουν όλα τα ακίνητα που είναι προς πώληση ή ενοικίασης, αφού είναι πλέον υποχρεωτική η έκδοση πιστοποιητικού και για ακίνητα κάτω των 50 τετραγωνικών μέτρων, από την 1η Ιανουαρίου 2016.