Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Η ΜΑΧΗ

 

«Η Β' Αθήνας εκλέγει αρχηγό στη ΝΔ»: Οι αριθμοί,οι ψήφοι και η στάση των βουλευτών. Στη μάχη της Αθήνας αναμένεται να εξελιχθεί η αναμέτρηση της 10ης Ιανουαρίου για την νέα ηγεσία της ΝΔ.

«ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ» ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΩΝ-ΦΩΤΟΝΙΩΝ ΣΕ ΤΣΙΠΑΚΙ

 

Ερευνητές στις ΗΠΑ παρουσίασαν τον πρώτο μικροεπεξεργαστή που «παντρεύει» με αποτελεσματικό τρόπο ηλεκτρόνια και φωτόνια μέσα στο ίδιο τσιπάκι. Είναι ένα επίτευγμα που ανοίγει το δρόμο για την επεξεργασία και την μεταφορά δεδομένων με πολύ μεγάλες ταχύτητες και με μικρή ενεργειακή κατανάλωση.

ΑΡΘΡΟ-«ΚΟΛΑΦΟΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ DEUTSCHE WELLE: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΤΡΑΓΚΙ!

 

Μηδενισμός των τόκων, μεγάλη ρευστότητα, φθηνό πετρέλαιο, ακμάζουσες αγορές μετοχών: το 2015 ήταν κάθε άλλο παρά ανιαρό. Κι όλα δείχνουν ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δραματικά, σχολιάζει ο Χένρικ Μπέμε από τη DW.

ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ...

 

Κάθε κίνησή μας θα καταγράφεται. Πάντα για το καλό μας, πάντα για το καλό του συνόλου. Είναι η μόνιμη επωδός, ακόμη και όταν σκοτώνεις με βόμβες άμαχους για να τους προστατεύσεις από τον κακό κυβερνήτη.

ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΛΕΝΕ «ΟΧΙ» ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Λιγότερο από το ένα τρίτο των Ισπανών επιθυμεί να διεξαχθούν νέες πρόωρες εκλογές στη χώρα, έπειτα από αυτές της περασμένης Κυριακής, στις οποίες κανένα κόμμα δεν κατήγαγε καθαρή νίκη, ενώ τα δύο τρίτα των πολιτών τάσσονται υπέρ μιας συμφωνίας μεταξύ κομμάτων για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Η ΣΥΡΙΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ


Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου σε χθεσινές του δηλώσεις καταδίκασε τον βομβαρδισμό της κατεχόμενης από αντάρτες πόλης Ιντλίμπ της Συρίας από αεροσκάφη της Ρωσίας και υπογράμμισε ότι «η Συρία δε θα γίνει μέρος των ρωσικών ιμπεριαλιστικών στόχων».

ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΑΛΜΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ!

 

Η Σαουδική Αραβία αναμένεται να εξελιχθεί σε αισθητή δύναμη αποσταθεροποίησης στη Μέση Ανατολή, υποστηρίζει ο αμερικανογερμανός ερευνητής, ιστορικός και σύμβουλος στρατηγικής, Φ. Γουίλιαμ Έγκνταλ (F. William Engdahl), στηριζόμενος σε στοιχεία της γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών BND, προσθέτοντας ότι η μέχρι τώρα προσεκτική εξωτερική πολιτική του βασιλείου μπορεί να αντικατασταθεί από μια παρεμβατική.

Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΖΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

 

Νέες προκλητικές δηλώσεις από τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος όχι μόνο κατηγορεί την Ελλάδα για το προσφυγικό (καιρός ήταν, πώς δεν το είχε κάνει μέχρι τώρα;) αλλά και ζητά, ο εμμονικός Γερμανός, τη διάλυση όλων των εθνικών στρατών της Ευρώπης και την αντικατάστασή τους από έναν κοινό ευρωπαϊκό στρατό.

ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΙΡΑΚΙΝΟΙ

 

Οι ιρακινές δυνάμεις έθεσαν σήμερα υπό τον έλεγχό τους στρατηγικής σημασίας κυβερνητικό κτίριο στο κεντρικό Ραμάντι, το τελευταίο προπύργιο των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στην δυτική πόλη, δήλωσε εκπρόσωπος του ιρακινού στρατού.