Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

 
Το νομοσχέδιο το οποίο φέρει τίτλο «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις» περιλαμβάνει διατάξεις όπως για παράδειγμα η παράταση του προγράμματος για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης για το 2016, όπως επίσης και ρυθμίσεις για την ηλεκτρονική συλλογή των στοιχείων όλων των προνοιακών επιδομάτων. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ....


ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑ 1,3 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΣΤΟ 11ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

 

Απόκλιση κατά 1,3 δισ. ευρώ σημειώνουν τα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού κατά το 11μηνο του 2015 σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

ΙΔΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ

 

Υπεγράφη η παραχώρηση των 14 περιφερειακών κρατικών αεροδρομίων στην κοινοπραξία της Fraport και του Ομίλου Κοπελούζου. Το αντίτιμο της παραχώρησης ανέρχεται σε 1,23 δις ευρώ. Φυσικά, το αντίτιμο θα πάει κατευθείαν στους δανειστές.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ SCHAEUBLE

 

Υπέρ της πολιτικής της Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ για την προσφυγική κρίση, τάχθηκε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προειδοποίησε ωστόσο για τον κίνδυνο να επιβαρυνθεί υπερβολικά η χώρα από την υποδοχή προσφύγων.

"ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ" ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

 

Καταδεικνύει ότι, πίσω από την καθολική «αντιτρομοκρατική» ρητορεία, βρίσκονται πολύ διαφορετικές στοχεύσεις και επιδιώξεις. Υποτίθενται ότι οι πάντες στη Μέση Ανατολή «πολεμούν την τρομοκρατία». Συχνά όμως έχει κανείς την εντύπωση ότι πολεμούν μάλλον μεταξύ τους «πολεμώντας την τρομοκρατία»!

ΟΙ ΗΠΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ «ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ» ΓΙΑ ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Η Ρωσική επίθεση στη Συρία απαιτεί την υποστήριξη χερσαίων δυνάμεων για την τελική επιτυχία στον αγώνα κατά των τρομοκρατών της οργάνωσης που ακούει στο όνομα »Ισλαμικό Κράτος», αναφέρει η Deutsche Wirtschafts Nachrichten.

ΠΩΣ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2025

 

Η διεύρυνση της χρήσης των ρομπότ αναμένεται να μετασχηματίσει μια σειρά από «βιομηχανίες», όπως αναφέρει το Business Insider. Και αυτό μέσα στην επόμενη δεκαετία.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΥΞΗΣΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΟΠΛΩΝ ΤΟ 2014

 

Κόντρα στη συνολικά ελαφρώς πτωτική τάση, η Γερμανία αύξησε το 2014 τις πωλήσεις όπλων κατά σχεδόν 10%, όπως καταδεικνύει η ετήσια έκθεση του Ινστιτούτου SIPRI για τους 100 μεγαλύτερους κατασκευαστές όπλων παγκοσμίως, όπως μεταδίδει η Deutsche Welle..

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΣΜΕΡΓΚΑ

 

Οι κουρδικές Δυνάμεις των Πεσμεργκά, στο βόρειο Ιράκ, συνέλαβαν έναν τζιχαντιστή μέλος στο Ισλαμικό Κράτος, ο οποίος ομολόγησε ότι αποκεφάλισε πέντε αιχμαλώτους Κούρδους Πεσμεργκά που κρατούσαν οι τζιχαντιστές.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ

 

Με την υπογραφή και της Ελληνικής Δικαιοσύνης φαίνεται ότι αλλάζει ο χάρτης στο μιντιακό τοπίο, αφού το προσεχές διάστημα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες επίκεινται μεγάλες αποκαλύψεις και ποινικές διώξεις που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα χάριζαν δεκάδες πηχιαίους τίτλους…