Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΠΛΑΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ

 

Θυμάστε που παλιά πηγαίναμε στο ταμείο και εκεί υπήρχε μια επιγραφή "No credit cards accepted here"; Αυτό που θα βλέπετε όλο και πιο συχνά στο ταμείο θα είναι ακριβώς το αντίθετο. Η επιγραφή θα λέει,  "Νο cash accepted here".

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 

«Συνεδριάζουμε σε μια πυκνή περίοδο πολιτικών μαχών και εξελίξεων», ανέφερε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας ανοίγοντας τις εργασίες της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΑ Η ΣΕΝΓΚΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ

 

Η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ υπερασπίσθηκε σε συνέντευξή της που δημοσιεύεται σήμερα, λίγο πριν από το συνέδριο του κόμματός της, της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), και μιας ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής όπου η στάση της δέχεται επικρίσεις, την άρνησή της να κλείσει τα γερμανικά σύνορα όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με τη συρροή των προσφύγων.

«ΑΣΤΑΚΟΣ» ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

Στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και της Πάφου αλλά και σε επιλεγμένους χώρους υψηλής επικινδυνότητας θα τοποθετηθούν από την επόμενη εβδομάδα στελέχη της Εθνικής Φρουράς ώστε να συμβάλλουν στα μέτρα ασφαλείας κατά της τρομοκρατίας.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΕΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

 

Εάν η Μόσχα σταματήσει να προμηθεύει με φυσικό αέριο την Άγκυρα, η Τουρκία θα αντιμετωπίσει την καταστροφή, γράφει ο Σιμόν Ταγκλιαπιέτρα (Simone Tagliapietra), μέλος της «δεξαμενής σκέψης» (Think Tank) Bruegel, στο αμερικανικό σάιτ Politico.

ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ


Το Ισλαμικό Κράτος έχει μία ειδική μηχανή εκτύπωσης το οποίο χρησιμοποιείται για να φτιάχνει αυθεντικές Συριακές ταυτότητες με πολλά κενά. Τα πλαστά διαβατήρια βοηθάνε τους τρομοκράτες να φύγουν από την Συρία και να πάνε στο εξωτερικό ως πρόσφυγες.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ

 

Η γενική διευθύντρια Ρωσικού Ινστιτούτου Έρευνας και Πρωτοβουλιών για την Εξωτερική Πολιτική δήλωσε πως η Ρωσία είναι θετική στο να συζητήσει με την Ελλάδα τις μεταξύ τους οικονομικές σχέσεις.  Τόνισε μάλιστα πως με τα μέτρα που έλαβε η χώρα της όσον αφορά τις εμπορικές σχέσεις με την Τουρκία, η Ελλάδα θα μπορούσε να επωφεληθεί. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η Βερόνικα Κρασινινίκοβα:

FRONTEX ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ

 

Ένα σχέδιο του προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, που προβλέπει λειτουργία του θεσμού της FRONTEX ακόμη και χωρίς την θέληση των ευρωπαϊκών κρατών, αποκαλύπτει το περιοδικό "Der Spiegel".