Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΥΨΟΥΣ 6,3 ΔΙΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

 

Νέο πονοκέφαλο προκαλεί στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης η έκθεση της Επιτροπής Ελέγχου του Προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Ελλάδα, η οποία επισείει τον κίνδυνο, να επιστρέψει η χώρα μας κοινοτικά κονδύλια ύψους 6,3 δισ. ευρώ.

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ «ΨΑΛΙΔΙ» ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

 

Νέα «τρύπα» 200 εκατ. ευρώ στις επικουρικές προέκυψε κατά την χθεσινή συνάντηση του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου με τους εκπροσώπους των θεσμών. Το «μαχαίρι» στις επικουρικές θα είναι σίγουρο και το μόνο που απομένει να εξεταστεί είναι το μέγεθος.

ΠΩΣ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ Η "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΥΡΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ(2008) ΣΧΕΔΙΟ "ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΔΡΑΧΜΗ" ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΘΙΑ

 

Το πόρισμα φωτιά του ανακριτή Δημήτρη Φούκα για υποκλοπές και σχέδιο «Πυθία Ι» Κοσοβάροι και αραβόφωνοι στις αγριότητες του «Μαύρου Δεκέμβρη» του 2008! Στόχος, να διακοπεί η προσέγγιση Ελλάδας- Ρωσίας! Ο ρόλος του Ρόντου και η «ασημένια δραχμή».

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ

 

Και στη Γενεύη αναζητούν τώρα ύποπτους τρομοκράτες για τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι. Η αστυνομία αύξησε το επίπεδο του συναγερμού στην ελβετική πρωτεύουσα και διεξάγει "εντατική έρευνα" για τον εντοπισμό προσώπων για τα οποία έλαβε σήμα από τις ομοσπονδιακές αρχές.

ΣΤΕΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

 

Σε ακίνητα που μένουν άδεια και αναξιοποίητα λόγω εκκρεμοτήτων με την εφορία φιλοδοξεί να στεγάσει πρόσφυγες η ΑΡΣΙΣ. Η οργάνωση απευθύνει έκκληση σε ιδιοκτήτες που έχουν άδεια ακίνητα για επίδικες φορολογικές υποθέσεις να τα διαθέσουν για τη στέγαση των προσφύγων.

ΠΛΗΡΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ

  

Mια νέα εποχή "Φραγκοκρατίας" προσαρμοσμένης στην σημερινή εποχή εγκαινιάζεται από σήμερα με την αποδοχή του αιτήματος που μια ελληνική κυβέρνηση έκανε προς την ΕΕ και την Frontex για παράδοση της προστασίας των συνόρων στο Αιγαίο.

«ΣΚΙΑΧΤΗΚΑΝ» ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ

 

Στο πλαίσιο της αυξημένης έντασης στις ρωσοτουρκικές σχέσεις μετά την κατάρριψη του Su-24 στον εναέριο χώρο της Συρία, τα ΜΜΕ της Τουρκίας έχουν αρχίσει να μεταδίδουν ειδήσεις που μάλλον φόβο προκαλούν στους πολίτες τους…

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΑΒΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ

 

Οι κουρδικές σοσιαλιστικές και οι αραβικές δημοκρατικές οργανώσεις, που έχουν συστήσει τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), ένα κοινό στράτευμα υποστηριζόμενο από τις ΗΠΑ, ανακοίνωσαν τη συγκρότηση του Συριακού Δημοκρατικού Συμβουλίου, πολιτικής πτέρυγας του στρατιωτικού συνασπισμού SDF που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.