Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΗΘΛΕΕΜ

 
Η ΑΓΙΑ ΒΗΘΛΕΕΜ
Εκατόν τριάντα χρόνια μετά την γέννηση του Χριστού, το Άγιο Σπήλαιο αποτελούσε τόπο προσκυνήματος για τους Χριστιανούς. Ο ειδωλολάτρης αυτοκράτορας Ανδριανός, θέλοντας να παραδώσει στην λήθη τον τόπο, ανήγειρε ναό αφιερωμένο στον Άδωνη, όπως είχε πράξει και στον Γολγοθά, με την ανέγερση ιερού αφιερωμένου στην Αφροδίτη. Διαβάστε όλο το οδοιπορικό ΕΔΩ....


ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ

 

Οι στρατιωτικές αρχές ασφαλείας της Βαγδάτης μαζί με Ιρανούς Φρουρούς της Επανάστασης συνέλαβαν στις 22 Οκτωβρίου εν ενεργεία Ισραηλινό συνταγματάρχη ως αρχηγό ομάδας τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.

ΜΕΙΩΣΗ 2% ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ

 

Στη μάχη της έγκαιρης υλοποίησης των προαπαιτούμενων ρίχνεται η κυβέρνηση με πρώτο σταθμό το Eurogroup της 7ης Δεκεμβρίου καθώς τότε αναμένεται οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης να κάνουν τον πρώτο έλεγχο προόδου.

ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Ι.Κ. ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

 

Τις πρώτες αεροπορικές επιδρομές στη Συρία πραγματοποίησαν βρετανικά βομβαρδιστικά Tornado, μερικές μόνον ώρες μετά την έγκριση από το βρετανικό κοινοβούλιο των αεροπορικών επιδρομών κατά του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία.

STOLTENBERG: ΑΛΛΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ"

 

Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg, ο οποίος προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο είπε:"Άλλο οι τουρκικές στην Ελλάδα και άλλο οι ρωσικές στην Τουρκία" δημιουργώντας απορίες για τον τρόπο που "βλέπουν" το Διεθνές Δίκαιο οι Αμερικανοί και οι υπόλοιποι Δυτικοί.

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο «ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

 

Έρχεται ο «μεγάλος αδελφός» για τις ταμειακές μηχανές. Επιτέλους έπεσε η πρώτη υπογραφή για τη διασύνδεση όλων των ταμειακών μηχανών με τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

ΣΤΟ EUROGROUP ΤΑ 13 ΝΕΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ

 

Την πορεία υλοποίησης του δεύτερου γύρου προαπαιτούμενων για την εκταμίευση της υποδόσης του 1 δισ. ευρώ αναμένεται να συζητήσουν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης στο Eurogroup της Δευτέρας, στο οποίο η Ελλάδα κυριαρχεί στην ατζέντα.

Η ΚΡΙΣΗ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ DER SPIEGEL

  

Το γερμανικό εβδομαδιαίο περιοδικό Der Spiegel ανακοίνωσε ότι θα απολύσει 150 άτομα και θα αρχίσει να χρεώνει αναγνώστες για μερικά άρθρα του στο διαδίκτυο, καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει μια πτώση σε διαφημίσεις και κυκλοφορία.

ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΘΕΜΑ ΣΕΝΓΚΕΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Όλοι κατανοούν τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα στη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων (σε σχέση με το προσφυγικό) και θέλουν να βοηθήσουν τις ελληνικές αρχές, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Γ. Κατάινεν.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

 

Κανονικά συνεχίζουν να φτάνουν στα νησιά οι πρόσφυγες, παρά τις δεσμεύσεις της Τουρκίας. Ο αριθμός των προσφύγων που περνούν από την Τουρκία στην Ελλάδα διά θαλάσσης δεν εμφανίζει προς το παρόν καμία μείωση. Και αυτό παρά τη συμφωνία που επετεύχθη την Κυριακή που πέρασε στη σύνοδο ΕΕ-Τουρκία στις Βρυξέλλες για αποτελεσματικότερη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης.