Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑ «ΔΥΣΚΟΛΑ» ΜΕΤΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

Μετά την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, την εκταμίευση των 2 δισ ευρώ της υποδόσης, αλλά και τις απώλειες που έφερε στην κυβερνητική πλειοψηφία η ψήφιση του πρώτου πακέτου προαπαιτούμενων, στην κυβέρνηση επιχειρούν να ρίξουν τους τόνους και να μεταθέσουν τις «καυτές πατάτες» για αργότερα.

Ο ΛΑΒΡΟΦ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Δεν πρόκειται να μεταβεί στην Τουρκία ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέϊ Λαβρόφ, καθώς όπως μετέδωσε η Independent, φέρεται να έχει ακυρώσει το προγραμματισμένο του ταξίδι, εξαιτίας του περιστατικού της κατάρριψης ου ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους.

ΣΕ..ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΝΕΡΑ Η ΝΔ

 

Πολεμικό κλίμα και ραγδαίες οι εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ύστερα από την χθεσινή αναβολή των εκλογών, λόγω... τεχνικών προβλήματων.Πολεμικό το κλίμα στη ΝΔ, με τις ψύχραιμες φωνές να ζητούν να πρυτανεύσει η σύνεση, ενώ αυξάνονται οι φωνές που ζητούν την άμεση σύγκλιση της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΛΚΥΣΤΙΝΔΑΣ

 

Το αρχαίο παιχνίδι και άθλημα της διελκυστίνδας αποτελούσε επίδειξη δύναμης και ισχύος μεταξύ των δύο συμμετεχουσών ομάδων, οι οποίες τραβούσαν ένα σκοινί εκατέρωθεν, με νικητή την ομάδα που θα κατάφερνε να τραβήξει προς το μέρος της την αντίπαλη. Η νίκη σε αυτό καθοριζόταν είτε από την επιβολή λόγω δύναμης της μιας ομάδας, είτε από την οπισθοχώρηση και την εγκατάλειψη της άλλης.

ΝΕΟΣ ΙΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ FACEBOOK

 

Ένας νέος ιός έχει κάνει την εμφάνισή του εδώ και λίγες μέρες στο Facebook, στέλνοντας μαζικά μηνύματα με link από το YouΤube. Τα μηνύματα φαίνονται πως έχουν σταλεί από κάποιον φίλο, ωστόσο πάνε σε όλους φίλους του χρήστη (χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει).

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΟΖ

 

Στο κέντρο δραματικών εξελίξεων φαίνεται πως βρίσκεται η Κύπρος, αφού είναι πλέον επίσημη η αλλαγή στο ισοζύγιο δυνάμεων, όσον αφορά την κυπριακή ΑΟΖ.

ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΙ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΣ

 

Τρία «αγκάθια» στις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης και δανειστών, τα οποία είναι η αύξηση του συντελεστή φορολογίας των αγροτών, η νέα φορολογική κλίμακα των ενοικίων και η ενσωμάτωσης της έκτακτης εισφοράς στην κλίμακα φορολογίας εισοδήματος μετατίθενται χρονικά, το πιθανότερο, για το επόμενο έτος.

ΣΟΥΛΤΣ: ΟΥΤΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ

 

Συνέντευξή στη Γερμανική Ραδιοφωνία, έδωσε ο πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, από τις Βρυξέλλες, και μίλησε για τον φόβο που επικρατεί στο Βέλγιο αλλά και για το αν μπορεί να αποτραπεί ένα ενδεχόμενο χτύπημα στη Γερμανία.