Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ

 

Την πρόθεση του να παραιτηθεί από μεταβατικός πρόεδρος ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης ο οποίος μάλιστα άφησε αιχμές κατά των υπολοίπων συνυποψηφίων του για την προεδρία της ΝΔ, ενώ ζήτησε να παραιτηθούν και οι ίδιοι από τα κοινοβουλευτικά τους αξιώματα.

ΤΑ 9 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α

 

Πάθος, απληστία, παραφροσύνη... Υπάρχουν πολλοί λόγοι να διαπράξει κανείς κάποιο έγκλημα.Η δολοφονία του Abraham Lincoln – 14 Απριλίου 1865.Ενώ βρισκόταν σε θεωρείο στο Θέατρο Φορντ της Ουάσιγκτον, ο Τζον Γουίλκς Μπουθ, ηθοποιός και φανατικός υποστηρικτής των Νοτίων, τον πυροβόλησε με μια σφαίρα στο κεφάλι, ενώ αμέσως μετά φώναξε στα λατινικά «Sic semper tyrannis!», δηλαδή «Έτσι πάντα στους τυράννους!».

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

 

Το καλοκαίρι του 2014 η κεφαλαιοποίηση των τεσσάρων μεγάλων ελληνικών τραπεζών ανήρχετο στα 33 δισ. ευρώ. Τότε, το ενδεχόμενο πώλησης των τραπεζικών μετοχών που είχε στην κατοχή του το ελληνικό Δημόσιο, θα απέφερε προσεγγιστικά στα κρατικά ταμεία 19 δισ. ευρώ.

ΤΡΙΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ

 

Το τζαμί Χάμζα στην περιοχή της πλατείας Βικτωρίας άρχισε να λειτουργεί από το καλοκαίρι και «απευθύνεται» κυρίως στους μετανάστες από το Μπαγκλαντές, αλλά και σε άλλους που βρίσκουν εδώ, σε ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας, χώρο για να προσευχηθούν.

«ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ

 

Η Ρωσία αποτελειώνει τους τζιχαντιστές στο εσωτερικό της με τη Μόσχα να ανακοινώνει την εξουδετέρωση τουλάχιστον έντεκα τζιχαντιστών σε μεγάλη επιχείρηση του στρατού στο Βόρειο Καύκασο.

ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ!!!

 

Είμαστε σε στιγμές που τα πάθη, η βία, η τεχνολογική ανάπτυξη (όχι όμως απαραίτητα η εξέλιξη και ο πολιτισμός) η αδυναμία και δυνατότητα κυβερνώντων και κυβερνώμενων, "θεών" και ανθρώπων συναντιούνται και χαρτογραφούν το σταυροδρόμι του αιώνα.  Η ιστορία είναι γεμάτη από ταξικούς διαχωρισμούς, κοινωνικούς αγώνες, οικονομικούς, θρησκευτικούς, εμπορικούς, εθνικούς, απελευθερωτικούς πολέμους και αναμετρήσεις.

ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΤΟ «ΣΑΡΛ ΝΤΕ ΓΚΟΛ»

 

Το αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκολ» έφτασε στα ανοιχτά της Συρίας, την Κυριακή, και από σήμερα Δευτέρα, η Γαλλία εντατικοποιεί τους βομβαρδισμούς εναντίον των τζιχαντιστών.

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΠ

 

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος ζήτησε την αποπομπή του διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη, μετά από τα στοιχεία που βγήκαν στη δημοσιότητα, για την υπόθεση του Γιάννη Πανούση.

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΗΡΥΧΤΗΚΕ Η ΚΡΙΜΑΙΑ

 

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχτηκε η Κριμαία μετά την πλήρη διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, το οποίο παίρνει από την Ουκρανία, εξαιτίας δολιοφθοράς στις γραμμές υψηλής τάσης. Οι ουκρανικές αρχές ωστόσο δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσουν ποιος μπορεί να ευθύνεται για τη δολιοφθορά αυτή.

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΦΟΒΑΤΑΙ Η DAILY STAR

 

Η κλήτευση του Ρώσου Πρέσβη από την Τουρκία για να του επιδοθεί διαμαρτυρία για τους βομβαρδισμούς των Τουρκμένων στη Συρία από τη Ρωσία, εγείρει φόβους ότι οι δύο χώρες είναι πιθανό να συγκρουστούν και να ξεσπάσει ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, γράφει η βρετανική Daily Star.

ΤΟ ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΤΥΠΟΥ

 

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η συζήτηση για την καταδίκη της Athens Review of Books από το Εφετείο Αθηνών, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε ο Νίκος Κοτζιάς, για τη δημοσίευση επιστολής στην οποία -σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών- περιέχονται «συκοφαντικοί ισχυρισμοί που υπερβαίνουν κάθε ανεκτό όριο ψεύδους».