Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΟΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

 

Μείωση του αριθμού των κατόχων διαβατηρίων στους οποίους οι αρχές των Σκοπίων δεν επιτρέπουν την είσοδο τους στην εδαφική επικράτειας της χώρας, παρατηρείται σήμερα το πρωί στην Ειδομένη, σύμφωνα με στοιχεία που αφορούν το εξάωρο από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

«ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ» ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

Σε απίστευτο φιάσκο κατέληξαν οι εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, καθώς το on line σύστημα δεν λειτούργησε ποτέ, με αποτέλεσμα να μην ανοίξουν ούτε στιγμή οι κάλπες σε κανένα από τα 833 εκλογικά κέντρα.

Η ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2009-2015

 

Στις εκλογές της 7ης Μαρτίου 2004 η ΝΔ συγκέντρωσε 3,36 εκ. ψήφους. Το εκλογικό ποσοστό (45,4%) μπορεί να μην ήταν το μεγαλύτερο της (στην πρώτη συμμετοχή του 1974, τον Νοέμβριο 1989 και στις εκλογές του 1990 είχε μεγαλύτερα ποσοστά) όμως ο συγκεκριμένος αριθμός ψήφων είναι ο μεγαλύτερος απόλυτος αριθμός που έχει δοθεί ποτέ σε ένα κόμμα στην ελληνική πολιτική ιστορία.

ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ Η ΕΥΡΩΠΗ

 

Η συζήτηση για τη Βόρεια ευρωπαϊκή Συμμαχία. Δημοσίευμα ολλανδικής εφημερίδας την περασμένη Τετάρτη υποστηρίζει ότι ορισμένα κράτη μέλη της ΕΕ έχουν αρχίσει να σκέφτονται για μια Ευρώπη μετά εποχής Σένγκεν, αν όχι μετά εποχής Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ»

 

Δεν ξέρω πόσοι και αν έχετε βρεθεί τη στιγμή του πανικού στα επείγοντα μεγάλου νοσοκομείου σε εφημερία, ανεξάρτητα από χρονολογία.

ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

 

«Η Αμερικανική Πρεσβεία καλεί τους Αμερικανούς πολίτες να παραμείνουν στο σπίτι. Αν πρέπει να βγουν έξω, καλούνται αποφεύγουν τις μεγάλες συγκεντρώσεις. Η πρεσβεία θα παρέχει περισσότερες πληροφορίες μόλις αυτές είναι διαθέσιμες», αναφέρει η πρεσβεία σε ανακοίνωση που δημοσίευσε στον ιστότοπό της.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

 

Την αντίθεση της γερμανικής κυβέρνησης και κυρίως των γερμανικών τραπεζών να γίνουν οι «Γερμανοί καταθέτες υπέγγυοι για ελληνικές τράπεζες», επισημαίνει σε δημοσίευμα της η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine (FAZ).

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

 

Τα Σκόπια επιταχύνουν από την Παρασκευή τη διέλευση από την ουδέτερη ζώνη, στο ύψος Ειδομένης – Γευγελής, προσφύγων που προέρχονται από τη Συρία, το Αφγανιστάν και το Ιράκ.Όπως ανακοίνωσαν, 4.840 πρόσφυγες από τις παραπάνω χώρες πέρασαν τη συνοριακή γραμμή κατά τη διάρκεια της Παρασκευής.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ"

 

Ως θρασύς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η τουρκική πλευρά, αφού για άλλη μια φορά οι Τούρκοι αξιωματούχοι εξαπολύουν αβάσιμες επιθέσεις προς την Ελλάδα, εντείνοντας το ήδη βαρύ κλίμα ανάμεσα στις δυο χώρες.