Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

 

Κατάφεραν, λοιπόν, οι αναίσχυντοι από την αρχή της κρίσης κι ιδίως από τότε που επινοήθηκε το μεγάλο ριφιφί, οπότε και ιδρύθηκε το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, να έχουν ταΐσει τα ευαγή μας τραπεζικά ιδρύματα με αστρονομικά ποσά που σωρευτικά ξεπερνούν τα 200 δισεκατομμύρια ευρώ.

Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ

 

Η ψήφιση της Πέμπτης το βράδυ από τη Βουλή των μέτρων που περιελάμβανε το πρώτο πακέτο προαπαιτούμενων δράσεων, ανοίγει πλέον το δρόμο για την εκταμίευση της υποδόσης των 2 δισ ευρώ.

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ

 

Ενώ στις ΗΠΑ οι αξιωματούχοι του στρατού δήλωσαν ότι αγωνίζονται περίπου 50 τρομοκρατικές ομάδες στην Αφρική, που αποτελούν απειλή για την εθνική ασφάλεια, αποδεικνύεται ότι αγνοούν στην πραγματικότητα ποιες είναι οι οργανώσεις στον εν λόγω κατάλογο.

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

 

Έκλεισε το μετρό - Ο στρατός βγήκε στο κέντρο της πόλης.Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται το Βέλγιο, έπειτα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι με την κυβέρνηση της χώρας να λαμβάνει από σήμερα έκτακτα μέτρα ασφαλείας, κάνοντας λόγο για ενδεχόμενο κίνδυνο «άμεσης απειλής»!

ΣΥΡΙΖΑ: ΦΤΑΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ

 

"Oι βουλευτές, που είναι αυτή τη στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν γνώση και της συμφωνίας η οποία ψηφίστηκε, όπως βέβαια τη συμφωνία γνώριζε και ο ελληνικός λαός που επέλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ για την υλοποιήσει".

EΝΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΓΑΛΛΙΑΣ

 

Ένταση στις σχέσεις Ελλάδας – Γαλλίας μετά τις δηλώσεις του Γάλλου υπουργού εσωτερικών Bernard  Cazneue για τον τρομοκράτη της ISIS  ABDELHAMID ABBOUD και την παραμονή του στην Ελλάδα. 

ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

 

Nέες αλλαγές φέρνει στην Παιδεία ο Νίκος Φίλης αφού επαναφέρει την ενισχυτική διδασκαλία, με τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή, και η οποία θα ενταχθεί στο νομοσχέδιο «Βοσκήσιμες γαίες Ελλάδας και άλλες διατάξεις».

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ

 

Δυο διαγραφές, των Στάθη Παναγούλη και Νίκου Νικολόπουλου και μια σοβαρή πολιτική απώλεια, του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, σηματοδοτούν το πρώτο ρήγμα συνοχής και, ταυτόχρονα, το τέλος της ανοχής στην κυβέρνηση Τσίπρα. Και το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας γίνεται ο σταθμός που μπορεί να επαναπροσδιορίσει πολιτικές στρατηγικές, συσχετισμούς και εξελίξεις μέσα στους επόμενους μήνες.

ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

 

Μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου και την αδυναμία του κεντροδεξιού κόμματος του Coelho να εξασφαλίσει την πλειοψηφία των εδρών στη Βουλή, ο Anibal Cavaco Silva καλείται να αποφασίσει αν θα δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στα κόμματα της αντιπολίτευσης.