Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ 1974-1980

 
 Ανάμεσα στο «παλιό» και το «νέο»
«Πιστεύω ότι εις την σημερινήν φάσιν της ιστορίας της, η Ελλάς ημπορεί να γίνη, μέσα εις ένα αναρχούμενον ασυνάρτητον κόσμον, υπόδειγμα δημοκρατίας. Και διότι το πιστεύω, καταλαμβάνομαι από απόγνωσιν, όταν σκέπτωμαι ότι ημπορεί η ευκαιρία αυτή να χαθή από σφάλματα ιδικά μας»*

HACKERS ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ

 

Η ομάδα hacking που ήταν υπεύθυνη για την παραβίαση των προσωπικών e-mail της κεφαλής της CIA τον περασμένο μήνα, έχει θέσει στόχο κυβερνήτες στις ΗΠΑ, που αρνούνται να δεχτούν μετανάστες στις πολιτείες τους.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS

  

Η Ρωσία αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό της Γαλλίας στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους και μάλιστα ο Βλαντιμίρ Πούτιν στέλνει κατά της Συρίας τα καλύτερα βομβαρδιστικά του.

ΠΕΡΙ "ΗΘΙΚΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΟΣ"

 

Η έννοια του τι είναι “απάτη”, (για να μην εννοεί ο καθ' ένας ότι του κατέβη) βρίσκεται καταγεγραμμένη στα λεξικά, αλλά και στον ποινικό κώδικα και συνίσταται στην “παρουσίαση ψευδών γεγονότων ως αληθινά, ή στην παρασιώπηση αληθινών γεγονότων, με σκοπό τον προσπορισμό οφέλους”.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΠΟΥΤΙΝ

 

Όπως όλα δείχνουν η Β. Κορέα πρόκειται να ανακηρυχθεί και επίσημα μέλος της "Ανατολικής Συμμαχίας", καθώς ο κόσμος αναμένεται να γίνει μάρτυρας της στρατιωτικής συμμαχίας ανάμεσα σε Ρωσία και Β. Κορέα.

ΟΙ ANONYMOUS ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ «ΚΑΝΟΝΙΑ» ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

 

Δεν χρειάστηκαν παρά λίγες μόνο ώρες για να κάνουν πράξη τις απειλές τους οι «χακτιβιστές» Anonymous, μετά τον πόλεμο που κήρυξαν και αυτοί με τη σειρά τους ενάντια στους τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος με αφορμή τα τρομοκρατικά χτυπήματα που αιματοκύλησαν το Παρίσι την περασμένη Παρασκευή.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ 100 ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

 

Περισσότερες από 100 μετασεισμικές δονήσεις , με μεγέθη της τάξης των 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, αναμένονται στη Λευκάδα, μέσα στον επόμενο μήνα, όπως εκτιμά ο καθηγητής σεισμολογίας στο ΑΠΘ, Κώστας Παπαζάχος.

ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ

 

Πρέπει να ληφθεί υπόψη κάθε είδος κινητοποίησης, αλλά δεν κερδίζει κανείς μόνον με τα όπλα. Είναι μια σφαιρική πρόκληση, στην οποία υπερισχύσεις αν κερδίσεις, ακριβώς, την πρόκληση της παιδείας», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματτέο Ρέντσι, αναφερόμενος στην αντίδραση της Ευρώπης, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή στην γαλλική πρωτεύουσα.

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

 

Πολυμελής συμμορία, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από εταιρείες και Δημόσιες Υπηρεσίες, σε διάφορες περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης, εξαρθρώθηκε, έπειτα από πολύμηνη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.