Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ «ΚΟΚΚΙΝΑ» ΔΑΝΕΙΑ

 

Ολοκληρώθηκε στις 5.00 και χωρίς να έχει επιτευχθεί τελική συμφωνία η μαραθώνια 17ωρη διαπραγμάτευση του οικονομικού επιτελείου με τους εκπροσώπους των θεσμών, καθώς παραμένουν διαφωνίες στο «καυτό» ζήτημα των «κόκκινων» δανείων και της προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς.  

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ - ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΠΙΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Η βελγική εφημερίδα Der Standaard κατονομάζει σήμερα, Δευτέρα, τον Αμπντέλ Χαμίντ Αμπααούντ (Abdel Hamid Abaaoud) ως τον «εγκέφαλο» πίσω από τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ OΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ

 

Το Σάββατο 14/11 οι τρομοκρατικές επιθέσεις δεν αιφνιδίασαν δυστυχώς. Εδώ κι ένα χρόνο, το Ισλαμικό Κράτος ζητά να γίνει επίθεση στη Γαλλία.Στις 22 Σεπτεμβρίου 2014, ο Αμπού Μοχάμεντ Ελ Αντνάνι, εκπρόσωπος της οργάνωσης, ζήτησε από τους οπαδούς της να επιτεθούν στους Δυτικούς παντού, και κυρίως να επιτεθούν στους «βρώμικους και κακούς Γάλλους».

ΣΤΗ «ΣΚΙΑ» ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Η Αθήνα αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να επικρατήσει η άποψη της μετατροπής της Ευρώπης σε φρούριο - Αυτό μπορεί να σημάνει τον εγκλωβισμό χιλιάδων προσφύγων στην Ελλάδα, χωρίς συνεργασία με τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και χωρίς καμία προοπτική και βοήθεια από τις ευρωπαϊκές χώρες για τη συνολική διαχείριση του προβλήματος

ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

 

Με κοινή δήλωσή τους οι 28 ηγέτες της ΕΕ τάσσονται εναντίον της τρομοκρατίας και αποφασίζουν έναν από κοινού αγώνα προς αντιμετώπισή της:«Είναι επίθεση εναντίον όλων μας.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ;

 

Είμαστε μια χώρα που ανδρώθηκε μέσα από απίστευτους μύθους. Το ξέρουμε όλοι ανεξαρτήτως αν δεν το δεχόμαστε, πολλές φορές εξ αιτίας του έμφυτου εθνικισμού μας. Μύθοι στην ιστορία μας, στην πολιτική, στο πνεύμα, στον αθλητισμό, στην ίδια την κοινωνία.

ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ 15.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS

 

Βέβαιος ότι το ΝΑΤΟ θα κηρύξει τον πόλεμο κατά του ISIS δηλώνει ο πρώην διοικητής των συμμαχικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, Τζέιμς Σταυρίδης. Στην πρόβλεψή του ο ναύαρχος τονίζει, παράλληλα, πως η Γαλλία θα επικαλεσθεί τη ρήτρα 5, που αναφέρει πως μια δράση εναντίον ενός μέλους του ΝΑΤΟ είναι επίθεση εναντίον όλων.

ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

 

Δυστυχώς αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι ακέφαλη. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ γαντζωμένη στις καρέκλες της δοτής από τους δανειστές εξουσίας, προσπαθεί να περάσει τις εντολές των δανειστών σε βάρος του λαού, με προπαγανδιστικές πιρουέτες.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ

 

Αυτόν τον Θεό που σκορπάει τον θάνατο παντού, δεν μπορεί να τον θέλει το ανθρώπινο είδος. Δεν μπορεί στον τόπο που ξαναγεννήθηκε η ανθρωπότητα να πεθαίνουν τόσοι πολλοί αθώοι άνθρωποι, ως θύματα μιας ισλαμικής υστερίας. 

ΕΝΤΑΣΗ ΚΙΝΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ

 

Σύμφωνα με τις δηλώσεις αξιωματούχου από το γραφείο του Αχμέτ Νταβούτογλου, ο προγραμματισμένος διαγωνισμός για την αγορά πυραυλικής άμυνας μεγάλου βεληνεκούς και αξίας 3,4 δισ. δολαρίων από την Κίνα, ακυρώθηκε.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

Μια απίστευτη δήλωση έκανε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο υπουργός ουσιαστικά παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση είναι ανίκανη να εκτελέσει το καθήκον που της ανατέθηκε, καθώς δεν μπορεί να ελέγξει τους μετανάστες που μπαίνουν στη χώρα.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ

 

Πάγια θέση της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου είναι πως ο δρόμος για την λύση του Κυπριακού περνά από την  τη μη ύπαρξη εγγυήσεων και ξένων στρατευμάτων στην Κύπρο. Εγγυήτριες δυνάμεις είναι γεγονός οξύμωρο για μια ενωμένη ευρωπαϊκή χώρα.