Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

 
Απαισιοδοξία για την πορεία της χώρας επικρατεί στους πολίτες, οι οποίοι βαθμολογούν αρνητικά τις επιδόσεις της κυβέρνησης στους δύο πρώτους μήνες μετά τις εκλογές και εκτιμούν πως δεν θα βγάλει τη χώρα από το μνημόνιο, διαπιστώσεις που γίνονται και από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. Διαβάστε όλη την Δημοσκόπηση ΕΔΩ....
 


ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ EUROWORKING GROUP ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

 

Την Τρίτη θα συνεδριάσει τελικά το Euroworking Group σύμφωνα με tweet που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ. Ο επικεφαλής του Eurogroup κάνει λόγο για συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τους πιστωτές της «σε πολλά θέματα». Σύμφωνα με πληροφορίες, την κυβέρνηση και τους πιστωτές χωρίζουν τα εξής:

ΓΙΑΤΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ;

 

Επειδή στη Μέση Ανατολή η ζέστη είναι συχνά αφόρητη, κάποιος ντυμένος υπερβολικά βαριά προκαλούσε πάντα την υποψία μήπως φοράει ζώνη με εκρηκτικά. Σε αυτή την περιοχή του κόσμου μαθαίνεις να ζεις μαζί με την απειλή του τρόμου κάθε στιγμή, αλλά στο Παρίσι;

ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

 

Στη Συρία τους τελευταίους μήνες δεν υπάρχουν μαζικοί εκπατρισμοί και μαζικές μεταναστεύσεις. Η συντριπτική πλειονότητα των προσφύγων και των "προσφύγων" που κατακλύζουν καθημερινά τα ελληνικά νησιά, αν προέρχονται από τη Συρία, κατοικούν σε καταυλισμούς της Τουρκίας εδώ και δυο χρόνια.

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ

 

Δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία για να αναλογισθεί κανείς, τι θα συνέβαινε εις οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, αν ο πρώτος της Εισαγγελέας έλεγε, παρόντος του Υπουργού Δικαιοσύνης και μελών της Κυβερνήσεως, όσα είπε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Κρουσταλλάκης την 8η Δεκεμβρίου 2002 περί διαφθοράς εις το Δημόσιο. Το Δημόσιο είναι η Εκτελεστική Εξουσία της Πολιτείας μας και εις την κορυφή της ευρίσκεται η Κυβέρνηση.

ΜΕΣΩ ΛΕΡΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ

 

Μέσω Ελλάδας πέρασε στο Παρίσι, τουλάχιστον ένας από τους τρομοκράτες που αιματοκύλησαν το Παρίσι. Γαλλικές Αρχές ενημέρωσαν το ελληνικό Υπουργείο πως ένα από τα διαβατήρια που βρέθηκαν σε ένα από τα σημεία της επίθεσης ήταν συριακό, ενώ ο δράστης φαίνεται να έχει περάσει από τη Λέρο στο Παρίσι.

Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

 


Μια νέα ρύθμιση του Facebook αφορά τους γονείς και ουσιαστικά την προστασία των παιδιών τους. Σύμφωνα με την νέα αυτή ρύθμιση που θα ισχύσει σε λίγες μέρες, σταδιακά σε όλες τις χώρες, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο θα στέλνει προειδοποιητικό μήνυμα στους γονείς πριν ανεβάσουν φωτογραφίες των παιδιών τους.

ΜΠΛΟΚΟ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

 

Στη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών που διατηρεί σε ελληνικές τράπεζες γνωστός επιχειρηματίας προχώρησαν οι οικονομικοί εισαγγελείς, στο πλαίσιο των ερευνών τους, βάσει των στοιχείων που αντλούν από τη λίστα Λαγκάρντ.

ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ Η ΕΥΠ

 

Σε διαρκή σύσκεψη και εγρήγορση βρίσκονται από το πρωί του Σαββάτου τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις, μετά τις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Γαλλία.

ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Η ΠΟΕΣΥ

 

Σήμερα στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο του Ασφαλιστικού και την απαίτηση των δανειστών από την κυβέρνηση, να καταργήσει άμεσα το αγγελιόσημο.