Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

 

Η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε σήμερα Σάββατο την ευθύνη, με ανακοίνωσή της στο Ίντερνετ, για τις επιθέσεις που στοίχισαν τη ζωή σε 128 ανθρώπους στο Παρίσι.

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

 

Ο στόχος των χθεσινοβραδυνών τρομοκρατικών ενεργειών ήταν ο κάθε γάλλος πολίτης, χωρίς πλέον το πρόσχημα και την εκλογίκευση μιας επαγγελματικής ή θρησκευτικής ιδιότητας.

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΜΕΡΚΕΛ

 

Την συμπαράστασή της στον γαλλικό λαό και την αποφασιστικότητα της γερμανικής κυβέρνησης για από κοινού αντιμετώπιση της τρομοκρατίας τόνισε η Καγκελάριος της Γερμανίας ‘Ανγκελα Μέρκελ με διάγγελμά της.

ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

 

Εφτά συντονισμένες επιθέσεις-Πάνω από 120 οι νεκροί: Τα χειρότερα χτυπήματα στην ιστορία της πόλης - Συντονισμένες επιθέσεις στο Stade de France την ώρα που ήταν σε εξέλιξη ο φιλικός αγώνας Γαλλίας-Γερμανία, σε συναυλία, εστιατόριο και μπαρ - Οκτώ τρομοκράτες νεκροί

O ΟΗΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΣΒΟ

 

Η κατάσταση στα ελληνικά νησιά είναι δραματική. Ο ΟΗΕ γνωρίζει όλο το μέγεθος της ανθρωπιστικής κρίσης  και σε πολλές περιπτώσεις μέσω της Ύπατης Αρμοστείας του για τους πρόσφυγες, δίνει βοήθεια  - όχι όση σύμφωνα με τις δυνατότητες του - αντιμετωπίζοντας  τα χιλιάδες προβλήματα που προκύπτουν μέχρι σε ένα βαθμό.

AΝΗΣΥΧΙΑ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟ – ΑΠΕΙΛΕΣ ΡΩΜΑΝΟΥ

 

Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση Πανούση δεν έχουν προκαλέσει σάλο μόνο στην Ελλάδα, αλλά έχουν θορυβήσει και τις ΗΠΑ, που θεωρούν αδιανόητο το ενδεχόμενο μέλη της κυβέρνησης να συνομιλούν με στελέχη τρομοκρατικών οργανώσεων.

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΑ «ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ» Ο ΨΥΧΑΡΗΣ

 

Ενώπιον των οικονομικών εισαγγελέων θα βρεθεί στις 14 Δεκεμβρίου ο Σταύρος Ψυχάρης προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τα δάνεια του ΔΟΛ. O  εκδότης πήρε μέσω του συνηγόρου του προθεσμία, αφού θεωρείται ύποπτος από τους οικονομικούς εισαγγελείς για ηθική αυτουργία σε απιστία.

ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!

 

Η Βουλή θα πληρώνει στο εξής την διέλευση των βουλευτών από τα διόδια της χώρας σύμφωνα με την απόφαση του Ν. Βούτση που δημοσιοποιήθηκε την Παρασκευή.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 32 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

 

Μοιάζει να έχει βγει από ανέκδοτο η είδηση ότι η Ελλάδα καλείται να πληρώσει 32 εκατ. ευρώ στους Τούρκους για τους μετανάστες που έχουν γεμίσει κυριολεκτικά το Αιγαίο.