Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΒΥΘΙΣΑΤΕ CHARLES DE GAULE

 

Ο σύριος στρατηγός Mohammad Issa, ένας από τους ανώτατους στρατιωτικούς διοικητές του ένδοξου στρατού αντίστασης κατά της παγκόσμιας Τάξης Συριακού Στρατού απείλησε τη Γαλλία ότι θα στοχεύσει άμεσα το αεροπλανοφόρο Charles de Gaule αν διανοηθεί να προσεγγίσει τις συριακές ακτές!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

 

Επεισόδια, με ρίψη μολότοφ, βανδαλισμούς και χρήση χημικών από την αστυνομία, σημειώθηκαν στην κεντρική διαδήλωση που έγινε στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Πυρπολήθηκε όχημα του ΟΤΕ, ενώ ερρίφθησαν μολότοφ και κατά της Τράπεζας της Ελλάδος.

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Η EE ΓΙΑ ΚΟΙΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

 

Στην ιδέα των κοινών περιπολιών Ελλάδας – Τουρκίας στο Αιγαίο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό «κύμα» προς την Ευρώπη, φαίνεται πώς επιμένει η ΕΕ, παρά την πρόσφατη άρνηση της Ελλάδας, δια στόματος του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να συζητήσει το θέμα.

ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

 

Υποχρεωτική κινητικότητα στο Δημόσιο στους τομείς υγείας και εθελοντικές μεταθέσεις στους υπόλοιπους τομείς για τις οποίες όμως θα παρέχονται γενναιόδωρα κίνητρα.

ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Έρευνες έδειξαν ότι επτά στα δέκα Ελληνικά σπίτια έχουν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό υπολογιστή με ποσοστό 68,6% ενώ στο διαδίκτυο 68,1%. Τα ποσοστά στην Βόρεια Ελλάδα και στην Αττική αυξήθηκαν κατά 10,4% και 5,5% ενώ στν Κεντρική Ελλάδα και στα Νησιά 3,7% και 2,6%.

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

 

Οι υπουργοί μάλλον δεν κατάλαβαν ότι η υπόθεση με τους δανειστές και η συνεννόηση μαζί τους δεν είναι εύκολη καθώς επίσης δεν είναι κάτι που ο καθένας θα μπορούσε να φέρει εις πέρας.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ

 

Μεγάλη ζημιά προκαλούν οι χαμηλότερες τιμές πετρελαίου στη Σαουδική Αραβία, και αυτό φαίνεται από την απόφασή της να βγει στις διεθνείς αγορές ομολόγων.

ΤΑ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟΥΣΗ

 

Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του κ. Πανούση που έκαναν το έδαφος να "τρέμει" κάτω από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η ίδια ζητά εξηγήσεις μέσα από δύο ερωτήματα που επιμένει να θέτει στον ίδιο.