Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ

 
  Διαβάστε όλο το Αφιέρωμα ΕΔΩ....

ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

 

Σε παμποντιακή διαδήλωση στο Σύνταγμα, αύριο Πέμπτη στις 4 η ώρα το απόγευμα, καλεί τον ποντιακό ελληνισμό αλλά και όλους τους ‘Ελληνες πολίτες η “Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος”.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Ανοίγει η συζήτηση για την αναθεώρηση του συντάγματος στην Τουρκία. Ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν προανήγγειλε συνομιλίες με τους ηγέτες των τριών κομμάτων της κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης και του πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου.

ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ «ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ»

 

 «….Οι τηλεοπτικοί σταθμοί που διαμόρφωναν την κοινή γνώμη, που μπορούσαν, κατά τη λαϊκή έκφραση ¨να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις¨, να στοχοποιούν πολιτικά πρόσωπα, είχαν προσωρινές άδειες, είχαν οικονομικές ζημιές και μετόχους με εταιρείες που αναλαμβάνουν δημόσιες συμβάσεις…»

ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ

 

Μετονομάζουν το νέο αρχαιολογικό μουσείο "Παλάτι Αλέξανδρος ο Μακεδόνας. Νέα πρόκληση  από την πλευρά των Σκοπίων, καθώς όπως ανακοινώθηκε το νέο αρχαιολογικό μουσείο μετονομάζεται σε «Παλάτι Αλέξανδρος ο Μακεδόνας».  Στο κτίριο του μουσείου τοποθετήθηκαν πλακέτες στη γλώσσα της ΠΓΔΜ και στα αγγλικά, στις οποίες αναγράφεται, μεταξύ άλλων, ότι «ο Αλέξανδρος ο Μακεδόνας είναι ο μεγαλύτερος και γνωστότερος Μακεδόνας βασιλιάς, ηγεμόνας του συνόλου του τότε παγκόσμιου πολιτισμού».

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΕΝΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ!

 

Με σημαντική καθυστέρηση ενημερώνεται το σύστημα Taxisnet αναφορικά με την εξόφληση φορολογικών υποχρεώσεων, με αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι οι οποίοι πλήρωσαν τον ΕΝΦΙΑ ή άλλους φόρους στο τέλος της περασμένης εβδομάδας να εμφανίζεται ακόμα και σήμερα ότι χρωστούν.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

 

Νέες φουρτούνες περιμένουν την ελληνική οικονομία, καθώς για άλλη μια φορά πρόκειται να πέσει θύμα των εκθέσεων από τους οίκους αξιολόγησης. Αυτή την φορά πρωταγωνιστής είναι ο οίκος αξιολόγησης Moody’s, ο οποίος σε πρόσφατη έκθεσή του "μαύρισε" το αποτέλεσμα των stress test ως credit negative.

ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΒΟΥΤΣΗΣ

 

Δυσάρεστες… εκπλήξεις προετοιμάζει ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, σε βουλευτές, πρώην Πρωθυπουργούς, πρώην Προέδρους της Βουλής, αλλά και πρώην και νυν προέδρους Κ.Ο. Αυτό γιατί εισηγείται μείωση των μετακλητών υπαλλήλων και επανεξέταση των κονδυλίων του Προϋπολογισμού της Βουλής.

800 ΕΥΡΩ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

 

Ο οργανισμός κοινωνικής ασφάλισης της Φινλανδίας ετοιμάζει σχέδια για την εισαγωγή ενός πανεθνικού εγγυημένου εισοδήματος για όλους τους πολίτες, συμπεριλαμβανομένων και των ανέργων.

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ «ΖΥΜΩΝΕΤΑΙ» ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΕΝΤΡΩΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

 

Τις επόμενες κινήσεις του Κώστα Καραμανλή προσπαθούν πολλοί να ερμηνεύσουν τον τελευταίο καιρό. Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έχει εσχάτως ανοίξει την πόρτα του και σε στελέχη που δεν προέρχονται από τον χώρο της «γαλάζιας» παράταξης και έχει επαφές με στελέχη από τον χώρο της Κεντροαριστεράς.