Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ

 

Οι χώρες της Ευρωζώνης πρέπει να δεσμευτούν όσον αφορά σε μια επίσημη αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, πριν το ΔΝΤ δανείσει ξανά λεφτά στη χώρα, δήλωσε στο Bloomberg ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους του Ταμείου.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΤΑΧΑΟΥ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ

 

Το προσφυγικό και οι γεωπολιτικές διαστάσεις του. Ο πρωθυπουργός, Α. Τσίπρας, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του νεοδημοκράτη Κουμουτσάκου για το προσφυγικό, κατέφυγε σε κορώνες ανέξοδου ανθρωπισμού καταγγέλλοντας την υποκρισία και τα κροκοδείλια δάκρυα των Eυρωπαίων ιθυνόντων όπως και την αδυναμία της Ευρώπης να υπερασπιστεί τις αξίες της, τονίζοντας μάλιστα ότι στο Αιγαίο δεν ξεβράζονται μόνο νεκρά παιδιά, αλλά ξεβράζεται ο ίδιος ο ευρωπαϊκός πολιτισμός.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΚΟΚΚΙΝΑ» ΔΑΝΕΙΑ: ΠΟΙΕΣ ΟΙ 4 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ

 

Με τέσσερις προτάσεις ξεκινούν οι τράπεζες το πρόγραμμα διαχείρισης των «κόκκινων» δανείων, τα οποία σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας μετά τα stress test των ελληνικών τραπεζών ανέρχονται σε 107 δισ. ευρώ.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Αυτοδυναμία για το Κόμμα της Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.  Θριαμβευτική νίκη για το κόμμα της Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα στην Τουρκία. Επίσης θεαματική είναι η αύξηση των ποσοστών του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης σε ολόκληρη τη χώρα, την ώρα που καταγράφεται και η καθολική πτώση του ακροδεξιού Κόμματος Εθνικιστικού Κινήματος και του φιλοκουρδικού Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών.

SOM-J: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

 

Την εκτέλεση της πρώτης άφεσης του κατευθυνόμενου βλήματος πλεύσης SOM-J στα τέλη του 2016, ευελπιστεί ότι θα επιτύχει η Τουρκική κατασκευάστρια Roketsan, περίπου δύο χρόνια πριν την ολοκλήρωση του στα μαχητικά F-16 Block 40 που προγραμματίζεται για το 2018.

ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

 

Αιφνιδιαστικές οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή για το ασφαλιστικό ανέφερε ότι υπάρχουν σκέψεις για επιβολή φόρου στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΓΡΗΓΟΡΑ

 

Αιμορραγεί ακατάσχετα η ελληνική οικονομία Περισσότερα από 100 δισ. ευρώ έχουν εξαφανισθεί από το 2009, στη σκιά της ανησυχίας για ενδεχομένη έξοδο της χώρας από τη Ζώνη του Ευρώ, ύστερα και από τις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις και τα capital control.

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΣΙΠΡΑ: ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

 

Τελεσίγραφο πως δεν είναι διατιθέμενος να δεχτεί μια «άδικη και απάνθρωπη λύση, για τα κόκκινα δάνεια στέλνει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προς τους πιστωτές, σύμφωνα με τα όσα τόνισε ο ίδιος σε συνεργάτες του.

"NΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΣΡ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ"

 

Την ανάγκη να συγκροτηθεί το ΕΣΡ για να προχωρήσει γρήγορα η διαδικασία των αδειών των τηλεοπτικών καναλιών, επισημαίνει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξή του στην εφημερίδα Real news.