Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ


ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

 

Οι θαλάσσιες και υποβρύχιες δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού της Ρωσικής Ομοσπονδίας στα πλαίσια του τακτικού ελέγχου του συστήματος διαχείρισης πραγματοποίησαν τις πυραυλικές εκτοξεύσεις. Για το γεγονός αυτό στις 30 Οκτωβρίου ανέφεραν στην διεύθυνση του γραφείου Τύπου και πληροφοριών του Υπουργείου Αμύνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

ΓΙΑ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΤΟ ΕΔΩΛΙΟ

 

Λίγες ώρες μετά την σύλληψη Λιακουνάκου (θα απολογηθεί την Παρασκευή κάτω από το βάρος πολύ σημαντικών καταθέσεων σε βάρος του) νέα εμφάνιση επωνύμων στο «Κολοσσαίο»…

14,4 ΔΙΣ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 4 ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

 

Συνολική υστέρηση κεφαλαίων ύψους 4,4 δισ. ευρώ στο πλαίσιο του βασικού σεναρίου και 14,4 δισ. ευρώ στο πλαίσιο του σεναρίου δυσμενών εξελίξεων προκύπτει από τη συνολική αξιολόγηση των τεσσάρων σημαντικών ελληνικών τραπεζών, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ

 

Σε βλέπω στα social media. Σε βλέπω στα sites. Σε βλέπω στις τηλεοράσεις. Για σένα λέω, εσένα που βρίσκεσαι δίπλα σε πρόσωπα αγριεμένα απ' τον φόβο, μέσα σε εικόνες που με κάνουν να νιώθω λύπη και οργή για τον κόσμο που ζω.

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ «ΜΑΜΟΥΘ» ΤΩΝ ΜΜΕ

 

Ιδιοκτήτες καναλιών και «παραδοσιακών» εφημερίδων καλούνται να περάσουν, ως επί το πλείστον, μέχρι τις 12 Νοεμβρίου την πόρτα του οικονομικού εισαγγελέα, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τον υπέρογκο δανεισμό που εξασφάλιζαν τα τελευταία χρόνια από διάφορες τράπεζες.

ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!

 

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν, υπέρμαχος της σκληρής γραμμής στο ζήτημα της προσφυγικής κρίσης, υποστήριξε ότι η Ευρώπη «προδόθηκε» από μια συνωμοσία που διέπραξαν ισχυροί χρηματιστές, η Αριστερά και μη αιρετοί αξιωματούχοι. «Η Ευρώπη προδόθηκε, εάν δεν υπερασπιστούμε (τα συμφέροντά της), η ήπειρος δεν θα ανήκει πλέον στους πολίτες που διαμένουν σε αυτή» δήλωσε ο Ορμπάν κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου στη Βουδαπέστη.

ΜΕΡΚΕΛ Τ΄ΑΚΟΥΣ;

 

«Η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους απαιτεί μια ελάφρυνση του» επισημαίνει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Mάριο Ντράγκι, σε συνέντευξή του στην Il Sole 24 Ore, ενώ σημειώνει ότι «η εμπιστοσύνη ανακτήθηκε αποτελεσματικά, πρώτα από όλα από την ελληνική κυβέρνηση, η οποία σήμερα συνδιαλέγεται με τους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε κλίμα συνεργασίας».

Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΟΗΕ

 

Τέσσερις υπάλληλοι του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στην κατοχή των οποίων βρέθηκε παιδοπορνογραφικό υλικό απολύθηκαν, ενώ άλλοι δύο απολύθηκαν διότι αντίστοιχα ο ένας μετέφερε μαριχουάνα με ένα υπηρεσιακό όχημα των Ηνωμένων Εθνών και ο δεύτερος απείλησε να δολοφονήσει έναν επικεφαλής αποστολής, σύμφωνα με ένα έγγραφο των ΗΕ που περιήλθε στην κατοχή του Γαλλικού Πρακτορείου την Παρασκευή.