Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ EBRU GÜNAY ΚΑΙ ΤΟΥ CENGIZ ÇIÇEK ΣΥΝΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΟΤΖΑΛΑΝ

 
Δυόμισι, πέντε, δεκαεφτά, είκοσι δύο χρόνια φυλακής πρέπει να έχουν νόημα. Αντέχονται μόνο αν έχουν νόημα. Οι μεγάλες θυσίες, οι θυσίες ζωής, γίνονται για ένα νόημα ζωής. Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ....

 


347 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ «ΛΑΘΟΣ» ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΠΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

 

Τρύπα 347 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό του 2016 προκαλεί λάθος στον υπολογισμό των προσδοκώμενων εσόδων από το Φόρο Προστιθέμενης Αξίας, το οποίο εντόπισαν με καθυστέρηση κυβέρνηση και θεσμοί.

ΣΤΟ ΣΙΝΑ ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΡΩΣΙΚΟ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΕ 224 ΕΠΙΒΑΤΕΣ

 

Πολλοί νεκροί", μεταξύ των οποίων και 17 παιδιά, έχουν εντοπιστεί από τους διασώστες στην περιοχή όπου συνετρίβη, σήμερα το πρωί, το ρωσικό επιβατικό αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση από το Σαρμ ελ Σέιχ στην Αγία Πετρούπολη, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της Αιγύπτου, Μαχμούντ αλ Ζεϊνάτι.

13 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ 9 ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

 

Μέσα σε λιγότερο από τρία 24ωρα πνίγηκαν 48 πρόσφυγες στο Αιγαίο! - Οι Τούρκοι διακινητές προσφέρουν «εκπτώσεις» έως και 50% για να κάνουν το ταξίδι μέσα σε φουσκωτές βάρκες σε άσχημες καιρικές συνθήκες!

ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

 

H συμφωνία του Ιουλίου περιλαμβάνει, ήδη, πολλή ευελιξία ανέφερε ο εκπρόσωπος του Σόιμπλε. «Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν θεωρούμε απαραίτητο να αλλάξουμε το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης», δήλωσε ο εκπρόσωπός του υπουργού Οικονομικών, Μάρτιν Γιέγκερ, προσθέτοντας ότι το Σύμφωνο «περιέχει, ήδη, σήμερα δυνατότητες να προσεγγίσουμε τα πράγματα κατά περίπτωση με μεγαλύτερη ευελιξία».

ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

 

Πέντε χρόνια τώρα, το πιο κακόγουστο αστείο στην παρωδία που αποκαλούν διαπραγμάτευση οι ελληνικές κυβερνήσεις, ονομάζεται «ισοδύναμα». Ποντάροντας σταθερά στη θολούρα, στον πανικό και στον λαϊκισμό, επινοούν κάθε φορά πιθανά μέτρα και περικοπές, για να αρχίσει αμέσως μετά  ένα «τρενάκι του τρόμου». Υπουργοί, υφυπουργοί και οι εκάστοτε παρατρεχάμενοι του Μαξίμου  «ψιθυρίζουν» στους δημοσιογράφους μερικές πληροφορίες.

TΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Η διεθνής σύνοδος για τη συριακή κρίση, που ήταν σε εξέλιξη από το πρωί στη Βιέννη, ολοκληρώθηκε μετά από οκτάωρες διαπραγματεύσεις, κατά τις οποίες βρέθηκαν κάποια κοινά σημεία αλλά αναδύθηκε και μια σημαντική διαφωνία, αναφορικά με τον μελλοντικό ρόλο του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ στην πολιτική διαδικασία.

ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

 

Είναι γνωστό ότι τα Ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης περνάνε πολύ δύσκολους καιρούς καθώς αναγκάζονται λόγω των πολύ κακών οικονομικών και των χρεών τους να κάνουν μειώσεις μισθών και απολύσεις του προσωπικού τους.

"ΚΟΛΑΦΟΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η... ΘΑΜΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΕ

 

Η έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Τουρκία, που δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα εν όψει των προεδρικών εκλογών της 1ης Νοεμβρίου στη χώρα, κατηγορεί την Άγκυρα για "πισωγυρίσματα" όσον αφορά το κράτος δικαίου, την ελευθερία της έκφρασης και την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

ΟΙ ΚΑΤΑΛΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ... ΙΣΠΑΝΙΑ

 

Οι Καταλανοί δεν θέλουν την ανεξαρτησία τους από την Ισπανία και απορρίπτουν το σχέδιο των κυβερνώντων αυτονομιστικών κομμάτων της περιοχής για έναρξη πολιτικής διαδικασίας που θα μπορούσε να οδηγήσει στην πλήρη ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας από την Ισπανία.