Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΗΧΑΝΗ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΪΝΜΑΓΕΡ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ

 

Σιωπητήριο έχει χτυπήσει η κυβέρνηση για το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων καθώς τα περισσότερα στελέχη με τα οποία επικοινώνησε το CNN Greece έδειχναν να μην έχουν γραμμή και να αμφιταλαντεύονται για τον τρόπο αντίδρασης.

ΜΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΤΟ EURO WORKING GROUP

 

Να κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα που μπλοκάρουν την έναρξη της αξιολόγησης επιχειρεί η κυβέρνηση και για αυτό λίγο πριν εξαντληθεί ο χρόνος «ανεβάζει» ταχύτητα προκειμένου να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στην υλοποίηση των προαπαιτούμενων.

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΙΛΑΝΕ;

 

Νοιάζεται κανείς για το πώς θα μπορέσει να ορθοποδήσει η χώρα; Αντε πάλι τα ίδια. Παχιά λόγια για την αναγκαία "εθνική προσπάθεια" που πρέπει να καταβληθεί με αφορμή την χθεσινή επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στο περιθώριο των παρελάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΟΣ «ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ» ΣΕ ΠΑΖΑΡΙ...

 

Κύπρος και Ελλάδα έχουν τα τελευταία χρόνια εξαντλήσει σχεδόν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου η Τουρκία να παραμείνει σε τροχιά ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ: H ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

 

Ως πολύ σημαντικό στοιχείο για την διατήρηση των καλών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και ΕΕ παρουσιάζει η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung την πρόοδο για την εκταμίευση της δόσης του ευρωπαϊκού δανείου. Η καθυστέρηση της υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων από ελληνικής πλευράς μπλοκάρει την εκταμίευση της δόσης προς το παρόν.

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΕΚΡΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΕ ΝΑΥΑΓΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

 

Τέσσερις νεκροί (τρία παιδιά και ένας άνδρας) και άγνωστος αριθμός αγνοουμένων είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός των τραγωδιών που έρχονται η μια μετά την άλλη στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ των νησιών του βόρειου Αιγαίου και της απέναντι τουρκικής ακτής.

ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ... ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Η τουρκική δικαιοσύνη άσκησε δίωξη εναντίον δύο αγοριών 12 και 13 ετών για «προσβολή» του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με την κατηγορία ότι έσκισαν μια αφίσα με τη φωτογραφία του ισχυρού άνδρα της χώρας, όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Hurriyet.

ΧΡΕΟΚΟΠΕΙ Η Σ.ΑΡΑΒΙΑ;

 

Έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αποκαλύπτει πως, αν η τιμή του πετρελαίου παραμείνει στα 50 δολάρια το βαρέλι, η Σαουδική Αραβία θα ξεμείνει από ταμειακά αποθέματα μέσα σε πέντε χρόνια ή και νωρίτερα.

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

 

Ο πανικός φαίνεται πως έχει εισβάλει για τα καλά στο μυαλό των αρχηγών του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίοι βλέπουν ώρα με την ώρα τους αριθμούς τους να μειώνονται.