Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ OΧΙ

 

Η Επέτειος του ΟΧΙ μνημονεύει την άρνηση της Ελλάδας στις ιταλικές αξιώσεις που περιείχε το τελεσίγραφο που επιδόθηκε στις 28 Οκτωβρίου του 1940 στον Έλληνα Δικτάτορα που έφερε τίτλο Πρωθυπουργού, Ιωάννη Μεταξά.

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

 

Μπορεί ο κ. Τσίπρας να μεταφράζει την ραγιάδικη στάση του στους Ευρωπαίους ως νίκη, αλλά γνωρίζει παράλληλα ότι μία ολόκληρη πόλη μπορεί να μην είναι οριοθετημένη σε ένα σημείο της Ελλάδας αλλά διάσπαρτη σε πολλά σημεία. Σημεία της και μάλιστα με τοίχους και συρματοπλέγματα.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 20ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

Συνολικό ποσό 1.283.009,14 ευρώ κατανέμεται στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα για τη συμμετοχή τους στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015.

TΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ»

 

Για το οριστικό κλείσιμο του «Αγγελιοφόρου» εξέδωσε ανακοίνωση και η ΕΣΗΕΜ-Θ, στην οποία τονίζει μεταξύ άλλων:

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ

 

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, Ντόναλτ Τουσκ, ενώπιον της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, εξέφρασε τους φόβους του για την προσφυγική κρίση, που πλήττει την Ευρώπη.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ! ΔΙΝΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ...

 

Το ευρωκοινοβούλιο ενέκρινε μεν τη συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Ελβετία για άρση του τραπεζικού απορρήτου των πολιτών της ΕΕ, αλλά για το... 2018.

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

 

Σε μία προσπάθεια στήριξης της Ελλάδας στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, η πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα και η ισραηλινή κυβέρνηση προσφέρθηκαν να δώσουν φάρμακα για τους πρόσφυγες που φτάνουν στις ελληνικές ακτές κατά εκατοντάδες κάθε ημέρα. Ο 1,5 τόνος φαρμάκων στάλθηκε αεροπορικώς και παραδόθηκε στο Κέντρο Εργαστηρίου Δημόσιας Υγείας στη Βάρη.