Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΕ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! "ΧΑΪΔΕΜΑ" ΑΝΕΥ ΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ AΓΚΥΡΑ

 
Το κοινό “σχέδιο δράσης” ΕΕ-Τουρκίας για τους πρόσφυγες είναι ένα κείμενο “παιδικό ανάγνωσμα” σ΄ ότι έχει να κάνει με τις αιτίες του φαινομένου, με εξοργιστικές επισημάνσεις των Ευρωπαίων...Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ
 


ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ

 

Επικριτικός κατά της Μόσχας, για το «κόκκινο χαλί» το οποίο έστρωσε προκειμένου να υποδεχθεί τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ, εμφανίστηκε ο Λευκός Οίκος.

ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

Την αποπομπή της Κατερίνας Σαββαΐδου από τη θέση της Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων αποφάσισε η κυβέρνηση στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

ΜΟΝΟ Ο ΟΛΑΝΤ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

 

Η επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα σχολιάζεται εκτενώς από την εφημερίδα Handelsblatt.«Ο Γάλλος φίλος», όπως χαρακτηρίζει τον Πρόεδρο Ολάντ η γερμανική οικονομική εφημερίδα, «θεωρείται ένας από τους λίγους που καταλαβαίνουν τον Τσίπρα. Η Αθήνα έχει μεγάλες προσδοκίες από αυτή την επίσκεψη (…)

ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΕΡΗΜΗΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Το πολιτικό μας προσωπικό είναι τρελαμένο και απορροφημένο στα μνημονιακά προαπαιτούμενα. Δυστυχώς και εδώ χωρίς ιδιαίτερη επίδοση. Την ίδια όμως ώρα στο γεωπολιτικό πεδίο συμβαίνουν σημεία και τέρατα περίπου ερήμην της Ελλάδος, πάντως δε χωρίς μία δραστική παρουσία της.

ΠΟΤΕ ΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ CAPITAL CONTROLS

 

Στο τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2016 τοποθέτησε την άρση του περιορισμού κίνησης κεφαλαίων ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, μιλώντας στην Επιτροπή της Βουλής για στη συζήτηση για το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2016.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟ: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ

 

Τελεσίγραφο προς τη Λευκωσία είτε να υπογράψει μέχρι τον Μάρτιο συμφωνία επίλυσης του Κυπριακού είτε να αποδεχτεί το τετελεσμένο της κατοχής φαίνεται να προωθεί η Άγκυρα, σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet.

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

 

Τα βρήκαν κυβέρνηση και δανειστές για τα φαρμακεία, καθώς οι εκπρόσωποι των θεσμών και ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης κατέληξαν σε συμβιβαστική φόρμουλα για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των φαρμακείων που πλέον δεν θα ανήκουν μόνο σε φαρμακοποιούς.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΡΑ 25-30.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ

 

Η υπογεννητικότητα είναι μια μάστιγα που έχει πάνω στην πατρίδα μας και απειλεί το έθνος μας με εξαφάνιση. Στο παρελθόν όποιος τολμούσε να μιλήσει για το πρόβλημα αμέσως στοχοποιούνταν από τους γνωστούς «περίεργους» κύκλους ως «εθνικιστής».

ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ… ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΗ

 

Έντονη δυσφορία εκφράζει τις τελευταίες ώρες ο Αλέξη Τσίπρας για τις δηλώσεις και τις δημόσιες εμφανίσεις υπουργών.  Η τελευταία περίπτωση είναι αυτή με τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη χαρακτήρισε «πενταροδεκάρες» την επιβάρυνση που θα επωμιστούν οι οικογένειες με την επιβολή ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση.