Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA»

 
Με υπομονή όλες οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν διαμηνύει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος αναφερόμενος στην οικονομική κρίση. Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ....

ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ

 

Παράλληλα με τις πολεμικές επιχειρήσεις στην Συρία, εξελίσσεται στο παρασκήνιο και ένας άλλος πόλεμος που αφορά τις κρυπτογραφικές επικοινωνίες μεταξύ του συριακού στρατού που στηρίζεται από Ρωσία, Ιράν και Λίβανο, και του λεγόμενου «Απελευθερωτικού Συριακού Στρατού» που στηρίζεται από την Τουρκία.

Η ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ

 
 
                         Διαβάστε όλο το ενημερωτικό δελτίο ΕΔΩ....  




ΤΗΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ

 

Πέραν του ασφαλιστικού και του νέου φορολογικού, σημαντικούς «πονοκεφάλους» για την κυβέρνηση αποτελούν τα ζητήματα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και των «κόκκινων» δανείων, που θα πρέπει να έχουν κλείσει ως το τέλος του χρόνου- καθώς, εναλλακτικά, «καραδοκούν» το κούρεμα των καταθέσεων και η απελευθέρωση των πλειστηριασμών.

ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΟΛΑΝΤ

 

Χωρίς τη συνοδεία της Ελληνίδας αστυνομικού που έγινε θέμα στη γνωστή γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» και στα social media θα κινηθεί ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του στην Αθήνα.

ΠΩΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ!


«Είναι τώρα πια ξεκάθαρο σε όλο τον πλανήτη ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εκπαίδευσαν τους “μετριοπαθείς” τρομοκράτες για να ανατρέψουν τον Πρόεδρο Άσαντ και να ανοίξουν τον δρόμο στη Μουσουλμανική Αδελφότητα να “αρπάξει” τη Συρία», γράφει Φ. Γουίλιαμ Ένγκνταχλ (F. William Engdahl), Αμερικανογερμανός ερευνητής και σύμβουλος σε θέματα στρατηγικής, και τον αναδημοσιεύει το ρωσικό πρακτορείο Sputnik.

«EΙΣΒΟΛΗ» ΡΩΣΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΣΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

 

Μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες στην ελληνική αγορά ακινήτων, βλέπουν οι Ρώσοι μεγιστάνες και γι” αυτό ετοιμάζονται να «εισβάλλουν» αγοράζοντας όσο – όσο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Forbes, Ρώσοι επενδυτές έχουν βάλει στο στόχαστρο καλά ακίνητα και αγοράζουν συνεχώς κυρίως κατοικίες ακριβές και σε τουριστικές περιοχές.

«ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΑΡΣΗ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ»

 

Την διατήρηση των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων (capital controls) τουλάχιστον μέχρι τον Ιούλιο του 2016 προβλέπει η πλειοψηφία των οικονομολόγων που συμμετείχαν σε έρευνα του Bloomberg.

EΝΑ ΚΟΜΜΑ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ

 

Καταλάβατε τι συμβαίνει στη χώρα μας τις τελευταίες μέρες; Ψηφίζεται στη Βουλή για τρίτη φορά αυτό που τις προηγούμενες δύο γέμισε την Πλατεία Συντάγματος με οργισμένα πλήθη που έβαζαν φωτιές και έσπαγαν μάρμαρα για τις ζωές που τους έκλεβαν. 

Η ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΡΩΣΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Η πρεσβεία της Ρωσίας στην Δαμασκό σημείωσε πως δεν έχει πληροφορίες που να επιβεβαιώνουν ένα δημοσίευμα ότι τρεις Ρώσοι σκοτώθηκαν την ώρα που μάχονταν στο πλευρό των δυνάμεων της συριακής κυβέρνησης.

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση του Σταύρου Θεοδωράκη με τον Αλέξη Τσίπρα με…ενδιάμεσο τον Νίκο Παππά και το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες. «Η χώρα πρέπει να πάψει να πηγαίνει από διαπλοκή σε διαπλοκή. Το Ποτάμι καταγγέλλει ότι με το νέο νόμο που ετοίμασε ο κ. Παππάς χρίζεται ο ίδιος ως ο μέγας καναλάρχης της χώρας.