Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ;

 
Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ....
 



ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΛΙΜΑΚΩΤΟΣ Ο ΦΠΑ

 

Τρία 24ωρα πριν εκπνεύσει η νέα προθεσμία για το 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση η κυβέρνηση, αδυνατώντας να βρει, τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα, ισοδύναμα, προσανατολίζεται στη λύση του κλιμακωτού ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση .

10.000 ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ

 

Μεγάλο κίνδυνο να μείνουν στο δρόμο αντιμετωπίζουν οι περίπου 10.000 ηλικιωμένοι που φιλοξενούνται σήμερα στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει σε ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ένωση Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΠΕΜΦΗ).

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ (χάρτης)

 

Ο χάρτης που παρουσιάζει στο site της η «ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΝΩΣΗ» («TURKISH ISLAMIC UNION») εκτός του ότι περιέχει μεγάλη δόση φαντασίας - χαρακτηριστικό άλλωστε των τούρκων, δημιουργεί γεωπολιτικά, θρησκευτικά και όχι μόνο θέματα.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΠΥΡΑ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ

 

Ιδιαίτερα ενόχλησε τους Γερμανούς αρθρογράφους η φωτογραφία της Μέρκελ καθισμένη στον χρυσό θρόνο, στο πλευρό του Ταγίπ Ερντογάν. Υπό την πίεση των διογκούμενων προσφυγικών ροών η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ δεσμεύτηκε να επιταχύνει τη διαδικασία ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε. με αντάλλαγμα τη συνεργασία της γείτονος και τη συνδρομή της στη μεγαλύτερη μεταναστευτική κρίση από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΣΥΡΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΖΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ

 

Ο πατέρας ακουμπά στοργικά το χέρι του στο μέτωπο του μικρού αγοριού που κουρνιάζει στην αγκαλιά του, το ανασηκώνει και μετά από λίγη ώρα το ξανακουμπά. Ένα ανθρώπινο θερμόμετρο για να διαπιστωθεί αν ο μικρός έχει πυρετό. Η ίδια κίνηση που κάνουν εκατομμύρια μπαμπάδες και μαμάδες σε όλον τον κόσμο.

ΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

 

Κατατέθηκε και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργού Επικρατείας - Την Πέμπτη στην Ολομέλεια -το Σάββατο ψηφίζεται.

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΟ ΕΑΠ

 

Στον αέρα είναι 30.000 φοιτητές του ΕΑΠ (Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο) καθώς το ίδρυμα κινδυνεύει με λουκέτο. Ο μεγαλύτερος αριθμός των εργαζομένων σε αυτό, περισσότεροι από 200, έχει προσληφθεί και πληρώνεται μέσω ΕΣΠΑ, με προγράμματα που λήγουν σε έναν μήνα. Εναλλακτική λύση ακόμη δεν έχει βρεθεί.

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ – ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ

 

Αρχίζουν τις απεργίες για ασφαλιστικό-φορολογικό οι εργαζόμενοι, με την ΓΣΕΕ να αποφασίζει, 24ωρη πανελλαδική απεργία για τις 12 Νοεμβρίου, κατά τη συνεδρίαση που πραγματοποίησε με βασικά θέματα το ασφαλιστικό και τα προαπαιτούμενα.

ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

 

Ούτε οι μουσουλμάνοι στην Κύπρο δεν αντέχουν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο «σουλτάνος» της Άγκυρας βρέθηκε στα Κατεχόμενα της Κύπρου για να εγκαινιάσει υποθαλάσσιο αγωγό από τη νότια Τουρκία που θα υδροδοτεί τα Κατεχόμενα της Κύπρου.