Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ

 
                   Διαβάστε όλη την έρευνα ΕΔΩ....
 


ΘΑ ΜΑΣΤΙΖΟΝΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ....!

 

Κίσινγκερ-1983:Η Ελλάδα και η Κύπρος θα μαστίζονται από δρομολογημένη οικονομική κρίση....! Απόρρητη έκθεση της Μoσάντ από ιδιωτική συνομιλία του Χένρυ Κίσινγκερ σε εκπροσώπους της γερμανικών εβραϊκών συναγωγών, κατά την επίσημη επίσκεψη του στη Γερμανία (1983).

ΟΙ EΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ

 

Μετά το θάνατο του Κώστα Σκάρφιλντ, του πρώτου Έλληνα που έχασε τη ζωή του πολεμώντας στο πλευρό των Κούρδων, και άλλοι συμπατριώτες μας, μάχονται ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ

 

Ξεσκονίζουν τα γαλλικά τους στην κυβέρνηση προκειμένου να ετοιμαστούν για την επίσκεψη του προέδρου Ολάντ την Πέμπτη και την Παρασκευή. Το Μαξίμου αποδίδει σημασία στο ότι ο Γάλλος Πρόεδρος θα συνοδεύεται από πολυμελές κυβερνητικό κλιμάκιο, επιχειρηματίες, αλλά και ανθρώπους του Πολιτισμού, καθώς δείχνει ότι η Γαλλία επιδιώκει στρατηγικού χαρακτήρα συνεργασία με την Ελλάδα.

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ HEWLETT-PACKARD ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

 

Τον διπλασιασμό του όγκου διακίνησης εμπορευμάτων μέσα από τον ελληνικό σιδηρόδρομο, αλλά και την κατασκευή κέντρου μεταποίησης στη χώρα μας συμφώνησε με τον αμερικανικό κολοσσό Hewlett-Packard σε μυστική συνάντηση που είχε την προηγούμενη Παρασκευή 9 Οκτωβρίου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς με την ηγετική ομάδα της αμερικανικής εταιρείας.

ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΟΛΑΝΤ


Μια επίσκεψη με ιδιαίτερη βαρύτητα για τις ελληνογαλλικές σχέσεις θα είναι αυτή του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα, την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΔΙΑΦΘΟΡΕΑΣ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

 

Σε μεγάλη ταραχή βρίσκεται για μια ακόμη φορά η πιο διεφθαρμένη -διαφθορέας χώρα της Ευρώπης, η Γερμανία, μετά τις αποκαλύψεις του περιοδικού Spiegel, σύμφωνα με τις οποίες η διοργανώτρια χώρα του Μουντιάλ του 2006 είχε εξαγοράσει τις ψήφους μελών της FIFA προκειμένου να εξασφαλίσει τη διοργάνωση η οποία έμεινε στη συλλογική μνήμη ως το μεγαλύτερο γεγονός μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου το 1989.

«ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ» ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ

 

«Τσαμπουκάδες» Νταβούτογλου εν όψει εκλογών , με τον Τούρκο πρωθυπουργό να απειλεί ότι η Τουρκία δεν θα διστάσει να καταρρίψει στρατιωτικά αεροσκάφη τα οποία παραβιάζουν τον ενάεριο χώρο της.

Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ

 

Ο σκοπός της στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας στη Συρία δεν είναι να διατηρήσει τον πρόεδρο Μπασάρ Αλ Άσαντ στην εξουσία αλλά να νικήσει το Ισλαμικό Κράτος, δήλωσε το Σάββατο ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΑΣΣΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

 

Ούτε στην προσφυγιά οι Ασσύριοι χριστιανοί δεν μπορούν να βρουν ειρήνη. Ασσύριοι που ζουν στη Σουηδία καταγγέλλουν ότι δέχονται απειλές από φανατικούς ισλαμιστές που συνδέονται με το Ισλαμικό Κράτος, οι οποίοι τους απειλούν ότι θα πεθάνουν εάν δεν εξισλαμιστούν.