Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΓΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ: ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΤΟΥ 2016

 
Αφορολόγητο όριο 20.000-30.000 ευρώ θα έχει ο ΕΝΦΙΑ του 2016 που σχεδιάζει η κυβέρνηση. Ωστόσο, το αφορολόγητο δεν θα ισχύσει για όλους, αλλά μόνο για αυτούς που η αξία της πρώτης κατοικίας τους δεν υπερβαίνει ένα όριο περίπου 100.000-150.000 ευρώ. Διαβάστε όλο το θέμα ΕΔΩ....
 


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Με την προσφυγική κρίση να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και την επέμβαση της Ρωσίας και του Ιράν στη Συρία να αλλάζει τα δεδομένα στην περιοχή, η στρατιωτική δράση από πλευράς της Ε.Ε. κατά των διακινητών μεταναστών στη Λιβύη, που έχει αρχίσει από τις 7 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Σοφία» (EUNAVFOR-MED) αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η εξέλιξή της – σε συνδυασμό με το μέτρο της δημιουργίας και λειτουργίας «hot spots» και κέντρων υποδοχής σε χώρες όπως η Ελλάδα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ 95 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

 

Στους 95 ανέρχονται οι νεκροί από τη διπλή βομβιστική επίθεση που συγκλόνισε την Άγκυρα, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που γνωστοποίησε το βράδυ του Σαββάτου το πρωθυπουργικό γραφείο της Τουρκίας. Στους 248 οι τραυματίες, 48 εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση.

Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΠΑΣΑΡ ΑΛ ΑΣΑΝΤ

 

Η στρατιωτική εμπλοκή της Ρωσίας στον Συριακό Εμφύλιο υπέρ του Μπασάρ Αλ Άσαντ υπογραμμίζει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι η Συρία αποτελεί «στρατηγικό κεφάλαιο» για τη Μόσχα, το οποίο δεν είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει. Ως γνωστόν η Συρία φιλοξενεί τη ρωσική βάση στην πόλη Ταρτούς.

ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΠΝΙΞΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ;

 

Παρά την απαγόρευση της κυβέρνησης Ερντογάν για αναμετάδοση από το σημείο του μακελειού, με τη βοήθεια των social media, φωτογραφίες και βίντεο έκαναν το γύρο του κόσμου προκαλώντας διεθνή αποτροπιασμό και κατακραυγή, ενώ δεκάδες χιλιάδες Τούρκοι και Ευρωπαίοι διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους για να τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων και να διαμαρτυρηθούν εναντίον του "δολοφόνου" Ερντογάν.

Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

 

Το ΕΕΧ αναγνωρίζει τα δέκα ναυτικά μίλια στο Αιγαίο ενώ κάνει αναφορά στις υπερπτήσεις των τουρκικών μαχητικών στο Αρχιπέλαγος καθώς επίσης και στις παραβιάσεις.

ΚΥΠΡΟΣ: ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ

 

Χθες τελέστηκε η κηδεία του μικρότερου αγνοούμενου της τουρκικής εισβολής, Ανδρέα Κυριάκου, ο οποίος το 1974 ήταν βρέφος, μόλις έξι μηνών. Μαζί κηδεύτηκαν και τα άλλα πέντε μέλη της οικογένειας του, η μητέρα του Αγγελική Κυριάκου, 25 ετών το 1974, οι θείες του Σούλα και Μάρω 11 και 19 ετών και η γιαγιά του Ελένη , 46 χρονών. Τα οστά όλων τους βρέθηκαν σε ομαδικό τάφο στο Τραχώνι Κυθρέας, στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου και ταυτοποιήθηκαν με τη μέθοδο DNA.

«AΚΥΡΟ» ΑΠΟ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΣΤΟΝ ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ΓΙΑ ΠΛΑΦΟΝ 15% ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ

 

Με ένα μεγάλο «όχι» απέρριψε η Κριστίν Λαγκάρντ την πρόταση του Γερούν Ντάισελμπλουμ για πλαφόν 15% για τo χρέος. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον ανταποκριτή του τηλεοπτικού σταθμού Mega στην Ουάσινγκτον, Μιχάλη Ιγνατίου, η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου πιστεύει ότι η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΡΩΣΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ!

 

Όπως αναφέρουν ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις κατέρριψαν ένα ρωσικό τζετ, το οποίο όπως λένε παραβίασε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας.

ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ: Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΕΔΩΣΕ 2 ΕΚΑΤ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ

 

Αν και σε μία ευνομούμενη πολιτεία δεν θα αποτελούσε είδηση, το καθεστώς που ίσχυε μέχρι σήμερα αλλάζει τα δεδομένα. Ο Γιάννης Αλαφούζος, ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ κατέβαλε στο Δημόσιο 2.120.000 ευρώ για τη χρήση των ραδιοσυχνοτήτων για τα έτη 2011, 2012 και 2013, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του enimerosi24.gr.