Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΕΝΦΙΑ: ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

 

Ριζικές είναι οι αλλαγές που έρχονται στο ελληνικό φορολογικό σύστημα, σε ότι έχει να κάνει με την αγορά ακινήτων. Μιλώτας σε συνέδριο για την αγορά ακινήτων ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης προανήγγειλε τις σχετικές αλλαγές. Αυτές εστιάζονται σε τρία κυρίως σημεία, τα οποία όμως αλλάζουν ριζικά ότι ίσχυε μέχρι τώρα.

ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ:ΕΛΕΓΧΘΗΣΑΝ 481 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ 136

 

Την πορεία των ελέγχων στη λίστα Λαγκάρντ παρουσίασε χθες στη Βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης, ο οποίος κατέθεσε έναν πίνακα τα σχετικά στοιχεία στη Βουλή.

ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΓΙΑ 14 ΧΡΟΝΙΑ!

 

Πέντε κιβώτια που περιείχαν 46 κιλά χρυσού, 142 κιλά πλατίνας και 515 κιλά άλλων μετάλλων.  Αναφέρεται ως «ο χρυσός της Ολυμπιακής». Όμως η Ολυμπιακή είχε το ρόλο του απλού μεταφορέα. Επομένως θέμα για έρευνα είναι ποιά ακριβώς είναι η προέλευση του χρυσού, της πλατίνας και των άλλων μετάλλων.

Η ΑΠΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑ

 

Αυτό το κείμενο παρουσιάζεται γιατί μετά από τόσα χρόνια έχει παρατηρηθεί ότι πολλοί δεν έχουν ακόμα καταλάβει τι είναι το ΔΝΤ, η Τρόικα και ποια είναι η σχέση μας με αυτά. Γι” αυτό αξίζει να δούμε πως ένας δημοσιογράφος και συγγραφέας, ο Ernst Wolff, ο οποίος πρόσφατα έχει γράψει το βιβλίο, «Weltmacht IWF, Chronik eines Raubzugs», με θέμα την τραπεζική μαφία, αναλύει με απλό τρόπο τον πραγματικό ρόλο του ΔΝΤ και της περίφημης Τρόικας, καθώς και ποιοι μας παρέδωσαν σε αυτούς.

ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ

 
                        Διαβάστε ολόκληρη την Εισήγηση του Μακαριωτάτου ΕΔΩ....
 


Η "ΕΠΕΛΑΣΗ" ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 

Στο τωρινό κόσμο ο Ισλαμικός χώρος διαθέτει το απόλυτο όπλο για να αναδιατάξει και να συγκροτήσει τη μελλοντική Ευρωπαϊκή κοινωνία. Το όπλο αυτό δεν είναι χημικό ή πυρηνικό, αλλά η πληθυσμιακή βόμβα, ή συντομογραφικά η « Π- Βόμβα»! Μάλιστα η έκταση του φαινομένου της Ισλαμικής εξάπλωσης είναι ένα φαινόμενο παγκοσμίου σημασίας και μεσοπρόθεσμης προοπτικής, με αποτέλεσμα να συγκροτεί και ένα καίριο πολιτικό ζήτημα στην εποχή μας.

ΕΚΑΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ

 

Σχεδόν 100 μετανάστες κυρίως από την υποσαχάρια Αφρική έχασαν τη ζωή τους στη Μεσόγειο, ανοικτά της Λιβύης, από την Κυριακή, σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης. 

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ FACEBOOK

 

Ιστορική χαρακτηρίζεται η απόφαση που ήρθε μετά από μια μάχη τεσσάρων ετών του νεαρού Αυστριακού Μαξ Σρεμς, εναντίον του Γολιάθ του διαδικτύου Facebook. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δικαίωσε τον Σρεμς και ακύρωσε το δικαστικό πλαίσιο που επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από την Ευρώπη στις ΗΠΑ.

ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΥΤΙΝ

 

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προειδοποίησε σήμερα τη Ρωσία ότι θα χάσει πολλά αν καταστρέψει τη φιλία της με την Άγκυρα. Ο Ερντογάν τόνισε επίσης, πως η Τουρκία δεν θα παραμείνει υπομονετική μπροστά στις παραβιάσεις του εναέριου χώρου της από ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη.

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΑΦΕΡΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ

 

Συνελήφθη, κατόπιν έκδοσης εντάλματος από ανακριτή διαφθοράς, ο μεσάζων οπλικών συστημάτων, Κώστας Δαφέρμος. Πρόκειται για τη δεύτερη ηχηρή σύλληψη για εξοπλιστικά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, έπειτα από αυτή του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου, η οποία έγινε επίσης με ένταλμα του ανακριτή και οδήγησε στην προφυλάκισή του.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑ «ΣΚΑΝΕ» ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ

 

Άμεσα στη Βουλή θα έρθει το νομοσχέδιο για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, με το τέλος των προγραμματικών δηλώσεων επισήμανε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς. Ο κ. Παππάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Κόκκινο, τόνισε μεταξύ άλλων ότι πρέπει να ανοίξει ο διάλογος για μετάβαση σε ένα αποτελεσματικό σύστημα που θα αποτρέπει την ακραία φτώχεια και ανεργία.