Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ!

 
12 ΑΡΘΡΑ που προκαλούν - Διαβάστε όλα τα Άρθρα ΕΔΩ
 


Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Την αναβάθμιση του ρόλου της Ελλάδας στη διεθνή σκηνή θεωρεί ο Αλέξης Τσίπρας ως το κύριο αποτέλεσμα των συναντήσεων που είχε στη Νέα Υόρκη. Ο πρωθυπουργός είχε συναντήσεις με διεθνείς ηγέτες και διαπίστωσε το ενδιαφέρον όλων για την Ελλάδα, η οποία απέκτησε πια πολιτική σταθερότητα, όντας μία χώρα που βρίσκεται στο επίκεντρο τριών αλλεπάλληλων παγκόσμιων κρίσεων: οικονομική κρίση, κρίση ασφάλειας και προσφυγική.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΜΙΑΣ (ΕΝ ΜΕΡΕΙ) ΑΠΟΤΡΕΨΙΜΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

 
Η μαζική έξοδος καταθέσεων που έχει συνοδεύσει την ελληνική κρίση λόγω της νομισματικής αβεβαιότητας θα ήταν αρκετή να οδηγήσει σε κατάρρευση ακόμη και το πιο εύρωστο τραπεζικό σύστημα του κόσμου.

ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΕΡΡΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΡΕΟΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

 

Συνάντηση του Πρωθυπουργού και του Νίκου Κοτζιά με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ. Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, συναντήθηκαν με τον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών Τζον Κέρρυ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟ ΤΑΦΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

  

Νέα στοιχεία έχουν έρθει στο φως σχετικά με ένα από τα γνωστότερα αρχαιολογικά ευρήματα της παγκόσμιας ιστορίας, τα οποία έχουν τραβήξει τα βλέμματα της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας.

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ

 

Να μειώσουν την προμήθεια που επιβάλλουν στις επιχειρήσεις για τη χρήση των μηχανημάτων πληρωμής μέσω πιστωτικών καρτών (POs) κάλεσε τους Έλληνες τραπεζίτες ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

Η ΡΩΣΙΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ «ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ» ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ – ΣΕ ΑΜΗΧΑΝΙΑ Η ΔΥΣΗ

 

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας επιβεβαίωσε την έναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Συρία. Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας οι αεροπορικές επιδρομές στοχοθέτησαν στρατιωτικό εξοπλισμό, αποθήκες όπλων και πυρομαχικά.

ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Οι αεροπορικές επιδρομές που εξαπέλυσε η πολεμική αεροπορία της Ρωσίας στη Συρία δεν φαίνεται να στοχοθέτησαν περιοχές που τελούν υπό τον έλεγχο της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος και ενδέχεται να επεκτάθηκαν πέραν της περιοχής της Χομς και σε άλλα τμήματα της συριακής επικράτειας, ανέφερε Αμερικανός αξιωματούχος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟΝ… ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ

 

Τις δηλώσεις του Νικήτα Κακλαμάνη για επιχειρηματικά συμφέροντα και τζάκια «σηκώνει» ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι πρόκειται για απόδειξη της διασύνδεσης της Νέας Δημοκρατίας με ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα.