Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗ ΝΔ

 
Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ....
 


ΤΟΥ «ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ» ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ

 

Ο επίσημος εκπρόσωπος της αμερικανικής κυβέρνησης προειδοποίησε τη Ρωσία, ότι διακινδυνεύει να βρεθεί απομονωμένη εφόσον συνεχίσει να στηρίζει το καθεστώς του Μπασάρ Άσαντ στη Συρία.Ανησυχία εκφράζουν και άλλοι Δυτικοί ηγέτες, λίγο αόριστη είναι γεγονός, καθώς κανείς δεν έχει μια συνεκτική άποψη για το τι πρέπει να γίνει στη ζώνη της κρίσης.

ΕΧΑΣΑΝ 550.000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ

 
Μέσα σε 7 μήνες, από τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, Τσίπρας και Μειμαράκης έχασαν δύο μεγάλες πόλεις.

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ

 

Με στόχο να δώσει το πρώτο δείγμα γραφής στο προγραμματισμένο Eurogroup της 5ης Οκτωβρίου, το «νέο» οικονομικό επιτελείο ξεκινά αγώνα δρόμου προκειμένου να έχει έτοιμο το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των μνημονιακών δεσμεύσεων, αλλά και να παρουσιάσει τα πρώτα αποτελέσματα σχετικά με την προώθηση των προαπαιτούμενων δράσεων.

ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 100 ΜΕΡΕΣ

 

Στην κρισιμότητα των 100 πρώτων ημερών της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ εστιάζει το CNBC, λίγες ώρες μετά τον εκλογικό θρίαμβο του Αλέξη Τσίπρα.Σύμφωνα με το αμερικανικό δημοσίευμα το οποίο υπογράφει ο Νάσος Κουκάκης, ο νέος κυβερνητικός σχηματισμός έχει περιθώριο 100 ημερών προκειμένου να εφαρμόσει μία σειρά σημαντικών μεταρρυθμίσεων, οι οποίες θα καθορίσουν τη μοίρα της Ελλάδας.

Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ

 

Με την πλάτη στον τοίχο. Η χώρα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, για την ακρίβεια βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Κι όταν εννοούμε χώρα εννοούμε τους ανθρώπους. Δυστυχώς, τους προηγούμενους μήνες ο κόσμος εμπιστεύτηκε για ακόμη μία φορά τους λάθος ανθρώπους. Οι ίδιοι τώρα σας ζητάνε να τους εμπιστευτείτε ξανά, γνωρίζοντας πως οι επιλογές είναι μηδαμινές. Το σύστημα απαγορεύει τις εναλλακτικές.

STATE DEPARTMENT: ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

 

Δηλώσεις αξιωματούχου στο ρωσικό πρακτορείο Sputnik. Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών είναι έτοιμη να συνεργαστεί με την νεοεκλεγείσα ελληνική κυβέρνηση, ακόμη και στις προσπάθειες της για οικονομική ανάκαμψη, δήλωσε αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik .

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

 

«Ο ελληνικός λαός έδωσε μια καθαρή λαϊκή εντολή, για να προχωρήσουμε ενωμένοι σε τομές και μεταρρυθμίσεις, για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας στην εισήγησή του στη συνεδρίαση του πολιτικού οργάνου εκλογικής ευθύνης, όπως ανέφεραν κομματικές πηγές.

TΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Η ΜΕΡΚΕΛ

 

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ είχε ο Αλέξης Τσίπρας. Η Άνγκελα Μέρκελ του τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί για την εκλογική επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα ελληνική κυβέρνηση, ενώ στη σύντομη συζήτηση που είχαν, αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στο ζήτημα των προσφυγικών ροών.

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

 

Το Ισλαμικό Κράτος πολύ πριν εισβάλει και καταλάβει τη Μοσούλη στο βόρειο Ιράκ, τον Ιούνιο του 2014, είχε καταφέρει να ελέγχει όλο το οργανωμένο έγκλημα της πόλης. Το Ισλαμικό Κράτος ήταν η μαφία που έπαιρνε προστασία από μαγαζιά, επιχειρήσεις, επαγγελματίες, ήλεγχε μέχρι και την Αστυνομία.

ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...

 

Πριν από λίγες ημέρες, υπογράφηκε επίσημα το "Σύμφωνο Συνεννόησης αναφορικά με τη συνεργασία στον τομέα της ναυτιλίας", μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, ένα σχέδιο που είχε υπογραφεί από τον Μάρτιο. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει αποδεκτό και από τη Βουλή.