Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΝΕΑ ΚΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΟΙ 145 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 
Τους 145 βουλευτές θα αριθμεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στη νέα Βουλή που προέκυψε από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Η εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ, με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, ανά νομό έχει ως εξής: Διαβάστε όλα τα ονόματα ΕΔΩ...



ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ

 

 «Χαρτί και μολύβι» έχουν βγάλει στην Κουμουνδούρου και σε ανοιχτή γραμμή και με την ηγεσία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έχει ξεκινήσει να παίρνει μορφή το νέο κυβερνητικό σχήμα, αφού ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος επιθυμούν να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Μάλιστα οι δύο άνδρες αναμένεται να έχουν κατ' ιδίαν συνάντηση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ: ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ

 

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξάρτητων Ελλήνων έβγαλε η κάλπη μετά την ενσωμάτωση στο 100% δίνοντας στα δύο κόμματα συνολικά 155 έδρες και τους επιτρέπει να συγκυβερνήσουν.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ - ΟΜΠΑΜΑ

 

Παρών και στην ανασύνθεση της «μικρής κεντροαριστεράς» (ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι) δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της νέας διάταξης του πολιτικού σκηνικού.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

 

Για τον σημαντικό ρόλο που παίζει από εδώ και πέρα το μήνυμα που στέλνει στην Ευρώπη το εκλογικό αποτέλεσμα για μια σταθερή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας, μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους στην Κουμουνδούρου.

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ

 

Είτε ψηφίσουν είτε δεν ψηφίσουν άλλοι για εσάς... σίγουρα πάντα άλλοι αποφασίζουν. Αυτό δεν κάνετε με τη ψήφο σας στις εκλογές; Δε δίνετε το δικαίωμα σε τρίτους να αποφασίζουν για εσάς, χωρίς να έχετε δυνατότητα να τους ελέγξετε αφού εκλεγούν;

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ - ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγαγε συντριπτική νίκη, και τώρα είναι αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα. Το μέγεθος της νίκης του, μάλιστα, καθιστά ακόμη πιο υψηλές τις ευθύνες του, καθώς η πρώτη ερμηνεία της είναι ότι οι πολίτες εμπιστεύονται τον κ. Τσίπρα και το κόμμα του να διαχειριστεί το μέλλον τους με την εφαρμογή του τρίτου μνημονίου.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ: «ΤΟ COMEBACK ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ»

  

Στη νέα εκλογική νίκη του Αλέξη Τσίπρα αναφέρονται τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις. Τι λένε τα πρώτα σχόλια των αναλυτών.

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΝΔ ΟΥΤΕ Ο ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

 

Με εξαίρεση το κόμμα Η Αριστερά που έστειλε σαφή μηνύματα στήριξης στο αδελφό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε οι Χριστιανοδημοκράτες της Μέρκελ έστειλαν κάποιο μήνυμα στήριξης προς τη ΝΔ αλλά ούτε και οι Σοσιαλδημοκράτες του Γκάμπριελ προς το ΠΑΣΟΚ, σημειώνει η Deutsche Welle, σε άρθρο της για τις ελληνικές εκλογές.

Η ΚΙΝΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ «ΧΑΨΙΑ» ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Το μακρύ τζιχαντιστικό χέρι του Ερντογάν έχει φθάσει μέχρι και την Κίνα, όπου θεωρείται ότι υποστηρίζει τους τζιχαντιστές Ουιγούρους Τούρκους στον «ιερό πόλεμο» που διεξάγουν κατά της Κίνας. Οι Ουιγούροι Τούρκοι είναι οι γνήσιοι Τούρκοι (μογγολική φυλή) και κατοικούν στην κοιτίδα των Τούρκων στη δυτική Κίνα. Είναι μουσουλμάνοι με ισχυρό τζιχαντιστικό κίνημα που διεξάγει αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις.

ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΑΛΣΑΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

«Διδάγματα από τις κεντρικές τράπεζες: Το εύκολο χρήμα δεν αποτελεί από μόνο του βάλσαμο για την ανάπτυξη«, είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της εφημερίδας Wall Street Journal, με αφορμή τη χθεσινή απόφαση της αμερικανικής κεντρικής τράπεζας (Fed) να μην αυξήσει τα επιτόκια της.

ΚΑΘΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ


Ένας χριστιανός δολοφονείται κάθε πέντε λεπτά για την πίστη του στα μέτωπα της Μέσης Ανατολής από το Ισλαμικό Κράτος και άλλες τζιχαντιστικές ομάδες.Οι χριστιανοί βασανίζονται, εξευτελίζονται και συνήθως έχουν να επιλέξουν μεταξύ σφαγής ή να εξισλαμιστούν, σύμφωνα με έκθεση του Christian Freedom International.Πολλοί χριστιανοί που αρνήθηκαν τον εξισλαμισμό σταυρώθηκαν ή ακρωτηριάστηκαν, σύμφωνα με την ίδια έκθεση.