Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 207 ΗΜΕΡΕΣ

 
 207 ημέρες. Από τη νίκη της πρώτης Αριστερής κυβέρνησης μέχρι την παραίτησή της. 207 ημέρες που όλοι ζήσαμε πολύ έντονα. Διαβάστε όλο το Χρονικό ΕΔΩ.....



ΕΦΑΠΑΞ 70.000 ΕΥΡΩ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS ΠΗΡΕ Η ΘΕΑΝΩ ΦΩΤΙΟΥ

 

Εξαιρετικά... τυχερή η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Και αυτό, ενώ χιλιάδες είναι οι Έλληνες συνταξιούχοι, που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα, λόγω των «στενεμένων» δημόσιων οικονομικών, που οδηγούν σε μεγάλες αργοπορίες καταβολής των εφάπαξ.

ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ΟΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ

 

Ο Βάγγος Μεϊμαράκης, βλέποντας και από τις δημοσκοπήσεις ότι χάνει τις εκλογές, προέβη σε ένα παραλήρημα κατά του Αλέξη Τσίπρα, χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις, στην τελευταία του εμφάνιση πριν από τις κάλπες της Κυριακής. 

ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

 

Όλα τα σενάρια, σε μια εκλογική αναμέτρηση που εξελίσσεται «βουβή» μέχρι την τελευταία στιγμή εξετάζουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων και τα εκλογικά επιτελεία των κομμάτων λιγότερα από 24ωρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ 48 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ


Περαιτέρω κλείσιμο της ψαλίδας, στις 3 μονάδες, μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ καταγράφει η έρευνα της ProRata μια ημέρα πριν από τις εκλογές της Κυριακής, ενώ στη βουλή μπαίνουν επτά κόμματα, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη Λαϊκή Ενότητα να μένουν εκτός.

ΕΛΛΑΔΑ! ΜΕ ΠΟΝΑΣ!

 

Αχ! Ελλάδα! Ελλάδα που σε κουβαλάω στο κύτταρό μου βασανιστικά «εις την ξένην», (κι ίσως γιατί μου έλειπες την έκανα πιο δική από δική μου). Αχ! Ελλάδα! Ελλάδα του Zυλιέν που το κατάμαυρο δέρμα του το φώτισε ο ήλιος σου - από τα βάθη της Αφρικής μέσα σε τέσσερα χρόνια πρώτος των πρώτων στα ελληνικά ΤΕΙ.

ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΞΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ

 

Η Ρωσία φαίνεται πως αποφάσισε να δείξει το πόσο σοβαρά βλέπει την συμμετοχή της στον πόλεμο της Συρίας, αφού πλέον διαθέτει την δικής της βάση εντός συριακού εδάφους, η οποία διαρκώς αναπτύσσεται.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΕΤΣΕΝΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ ΑΜΠΟΥ ΟΜΑΡ ΑΛ ΣΙΣΑΝΙ

 

Η χαρακτηριστική κόκκινη μακριά γενειάδα του είναι το σήμα κατατεθέν του, ενώ ο πύρινος λόγος του για τους μουτζαχεντίν που μπορούν να κατατροπώσουν τους εχθρούς του Ισλάμ με την άδεια του Αλλάχ, αποτελεί κύριο στοιχείο των απειλητικών μηνυμάτων από το Ισλαμικό Κράτος.

ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΜΕ 4,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ

 

Με το συνολικό ποσό των 4.499.653 ευρώ θα αποζημιώσει το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Έλληνες κτηνοτρόφους που υπέστησαν ζημιά από αρρώστιες που χτύπησαν τα ζώα τους.

ΗΠΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θεωρεί ότι οι στρατιωτικές συνομιλίες με τη Ρωσία για το θέμα της Συρίας είναι ένα σημαντικό επόμενο βήμα και ελπίζει ότι θα γίνουν πολύ σύντομα, δήλωσε σήμερα από το Λονδίνο ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Τζον Κέρι.