Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ METRISI

 
Προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει η δημοσκόπηση της εταιρίας «ΜΕΤRISI». Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ....
 


ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΝ 4ΕΤΙΕΣ

 

Ότι το Σύνταγμα ορίζει πως οι εθνικές εκλογές διεξάγονται κάθε τέσσερα χρόνια το γνωρίζουμε. Γνωρίζουμε όμως επίσης καλά πως από το 1974 και μετά λίγες φορές μια Βουλή κατάφερε να ολοκληρώσει τον βίο της.

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Η ΠΡΩΤΗ ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 9 μ.μ.

 

Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά εκτιμάται ότι θα εξαχθεί το πρώτο ασφαλές συμπέρασμα για το εκλογικό αποτέλεσμα το βράδυ της Κυριακής. Στο υπουργείο Εσωτερικών και στη Singular Logic υπολογίζουν ότι μετά τις 21:00 θα υπάρχει επαρκής εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα της κάλπης ακόμα κι αν η διαφορά των δύο πρώτων κομμάτων είναι γύρω στο 1%, ενώ στις προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες ανάλογη εικόνα υπήρχε μετά τις 21:30.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ: ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

 

Τα τέσσερα σενάρια για την επόμενη μέρα των εκλογών και τις πιθανές συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν από αυτές εξετάζει το πρακτορείο Reuters σε ανάλυσή του, με το ενδεχόμενο επαναληπτικών εκλογών να μην αποκλείεται.

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

 

O θάνατος της ελπίδας φτερουγίζει πάνω από την Ελλάδα. Ένα μόνο δεν πολυκαταλαβαίνω. Πως τα καταφέρνει ο Τσίπρας και κοιμάται τα βράδυα, όταν όλοι σχεδόν οι νοήμονες ‘Ελληνες έχουν κάποιας μορφής ψυχοσωματικά συμπτώματα. Ο Θάνατος φτερουγίζει πάνω από την Ελλάδα. Ο θάνατος της ελπίδας. Η συνείδηση ότι σε κοροϊδεύουν και σε βιάζουν ασύστολα και μετά σου ζητάνε, χωρίς να τρέχει τίποτα, να επιβραβεύσεις και να συμμετάσχεις στον βιασμό.

Η ΕΕ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ 120.000 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

 

Υπέρ της μετεγκατάστασης επιπλέον 120.000 αιτούντων άσυλο από την Ελλάδα, την Ιταλία και την Ουγγαρία τάχθηκε σήμερα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η ψηφοφορία έγινε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος (άρθρο 154 του Κανονισμού), η οποία κατατέθηκε χθες από τον πρόεδρο του Σώματος Μάρτιν Σουλτς. Η έγκριση της πρότασης της Επιτροπής από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ανοίγει το δρόμο για την έγκρισή της από το Συμβούλιο της ΕΕ.

ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

 

Στο επίκεντρο των πρωτοβουλιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μπαίνουν οι άνεργοι και κυρίως οι μακροχρόνια άνεργοι, ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που μαστίζουν πολλές χώρες της Ευρωζώνης και της ΕΕ. Σύμφωνα με το σχέδιο που πρότεινε η Κομισιόν θα θεσπιστεί ένα σύστημα που θα εγγυάται την προσφορά συμφωνίας ένταξης στην εργασία σε όλους τους εγγεγραμμένους μακροχρόνια ανέργους το αργότερο μετά από 18 μήνες ανεργίας.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΕΠΩΝΥΜΕΣ "ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ"

 

Προϊόντα "μαϊμού", όπως ρούχα, τσάντες, κοσμήματα και αξεσουάρ, κατηγορούνται ότι διέθεταν στο ανυποψίαστο καταναλωτικό κοινό δύο γυναίκες - επιχειρηματίες, οι οποίες συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από αστυνομική επιχείρηση.

ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ «ΤΣΕΠΩΣΑΝ» 1.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ!

 

Τη λένε Αϊμέ και τον άντρα της Ομέρ. Κάτω των 30 ετών και οι δυο. Ούτε πέντε χρονών τα δυο τους παιδιά. Λένε την πόλη απ’ όπου κατάγονται. «Δεν υπάρχει η πόλη μας πια» λέει η Αϊμέ με τέλεια Αγγλικά. «Δεν υπάρχει πια και η πατρίδα μας η Συρία…» συμπληρώνει ο άντρας της. Στο λιμάνι της Μυτιλήνης.