Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΦΡΑΣΕΙΣ - ΚΛΙΣΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ

 
Δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσετε πολιτικό να μιλάει και να μην έχει χρησιμοποιήσει μια από τις 49 παρακάτω φράσεις. Έχουν γίνει κλισέ. Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ....



ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΓΚΕΛΑ ΤΟ «ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ»

 

Επί μήνες η κρίση στην καρδιά της Ευρωζώνης ήταν συνώνυμη με την Ελλάδα. Τώρα η κρίση στην καρδιά της ευρωπαϊκής κοινότητας φέρει την ονομασία «προσφυγικό».

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 50%+1 ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ «ΔΙΑΤΜΗΣΗ» Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ

 

Ο πρώην υπουργός κατέχει 650.135 μετοχές της εταιρείας - Σήμερα το πρωί οι δικηγόροι και οι λογιστές του έτρεχαν στο ΓΕΜΗ (Γενικό Μητρώο εταιρειών) να αλλάξουν την απόφαση της γενικής συνέλευσης με το μετοχολόγιο που τον εμφανίζουν να κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών - Μέλος της οικογένειάς του (!) τοποθέτησε στο ΔΣ της εταιρείας, όταν παραιτήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.

ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

Να βάλει στην άκρη τις γεωπολιτικές φιλοδοξίες και τα «διπλά μέτρα και σταθμά» καλεί τη Δύση ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, προκειμένου να συντονιστεί μια διεθνής προσπάθεια για ένα κοινό μέτωπο κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας των τζιχαντιστών.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ

 

Eίναι ηλίου φαεινότερη η δρομολογημένη εξέλιξη της πορείας της χώρας, και αναπόφευκτα θα ζήσουμε τραγικές στιγμές, απόρροια της μνημονιακής πολιτικής την οποία εφάρμοσαν οι έως σήμερα μνημονιακές κυβερνήσεις.Τα πάντα είναι δρομολογημένα, όπως:

Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

 

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν προειδοποίησε: Το Ισλαμικό Κράτος έχει σχέδια για τις ιερές πόλεις Μέκκα, Μεδίνα, Ιεροσόλυμα και θέτει σε κίνδυνο την Ευρώπη και τη Ρωσία. Η Μόσχα είναι ανήσυχη για τους εκπαιδευμένους από το Ισλαμικό Κράτος τζιχαντιστές που επιστρέφουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης) και στη Ρωσία.

CAPITAL CONTROLS: TΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

 

Αλλαγές στις αγορές από διαδικτυακά καταστήματα του εξωτερικού αναμένεται να ισχύσουν άμεσα με τη χαλάρωση των capital controls. Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος του ΥΠΟΙΚ είναι η διευκόλυνση των επιχειρήσεων που κάνουν εισαγωγές και εξαγωγές αλλά και όσων έχουν συναλλαγές με e-shops με πληρωμή μέσω καρτών, Paypal, Money Transfer.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ;

 

Με την πιο σημαντική εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων ετών να είναι πλέον σε απόσταση αναπνοής, φουντώνουν τα σενάρια σχετικά με την έκβασή τους αλλά και για το μέλλον της χώρας την επόμενη μέρα.

6 ΕΚΑΤΟΜ. "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

 

Σύμφωνα με πληροφορίες το κύμα μεταναστών που έχει δεχθεί μέχρι στιγμής η Ελλάδα δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου, καθώς αναμένεται να δεχθεί άλλα 6 εκατομμύρια πρόσφυγες σε βάθος 2 ετών. Προϋπόθεση γι' αυτό αποτελεί η συμφωνία που υπογράφτηκε ανάμεσα στην υπηρεσιακή κυβέρνηση και την ΕΕ, κατά τη χθεσινή σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΓΑΛΛΙΑ: ZΗΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΝΓΚΕΝ

 

Η Γαλλία απηύθυνε έκκληση σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να "τηρούν σχολαστικά" τους κανόνες της συνθήκης Σένγκεν, ανακοίνωσε απόψε το υπουργείο Εσωτερικών, μετά από την επικοινωνία που είχε ο Γάλλος υπουργός Μπερνάρ Καζνέβ με τον Γερμανό ομόλογό του Τόμας ντε Μεζιέρ.