Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

 Έχει τονισθεί πολλές φορές, ότι η επί δεκαετίες απομάκρυνση και αποξένωση της Ελλάδος από τους Ευρωπαίους και το ευρωπαϊκό γίγνεσθαι είχε ως αποτέλεσμα την ολέθρια καταστροφή της χώρας μας. Το οδυνηρότερο είναι ότι παράλληλα, εκ του λόγου αυτού, καθίσταται τώρα ανέφικτη η οιασδήποτε διαπραγμάτευση και συμφωνία με τους Ευρωπαίους η οποία θα εξυγίανε την μακροχρόνια νοσούσα κατάσταση εις την χώρα μας και θα επανέφερε την Ελλάδα εις την ομαλότητα, την υγιή πορεία και ανάπτυξη.

ΣΤΕΡΕΥΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ...

 

Σε διμέτωπο αγώνα κατά ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας, σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους μάλιστα, έχει επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες ο Στ. Θεοδωράκης, σε μια προσπάθεια να ανακόψει τη διαρροή ψηφοφόρων.

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ EUROGROUP ΤΗΣ 5ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

Ραντεβού για τις 5 Οκτωβρίου έχουν δώσει οι δανειστές με τη νέα κυβέρνηση, προκειμένου στο πρώτο Eurogroup αμέσως μετά τις ελληνικές εκλογές να συζητηθεί η κατάσταση της οικονομίας και οι πρώτες κινήσεις του νέου οικονομικού επιτελείου.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ PULSE: ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

 

Οριακό προβάδισμα, της τάξης του 0,5%, εμφανίζεται να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για το bankingnews.gr.

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

 

Μήνυμα ότι μόνο με μια κυβέρνηση που θα διαθέτει ευρύτατη νομιμοποίηση θα υπάρξει διαπραγμάτευση για το θέμα του χρέους στέλνουν οι Βρυξέλλες.Σύμφωνα, με πηγή των Βρυξελλών το μήνυμα αυτό έχει διαβιβαστεί ήδη στα ελληνικά κόμματα.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

Τον Άρη και την Αφροδίτη τους χωρίζουν τόσα πολλά χιλιόμετρα που σε κανονικές συνθήκες η συνάντηση τους θα ήταν τόση εφικτή όσο και των ομώνυμων πλανητών. Συναντιούνται ωστόσο δυο ή τρεις φορές την εβδομάδα και δουλεύουν μαζί για να πετύχουν τον στόχο τους που είναι η είσοδος του Άρη στο πανεπιστήμιο.

ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ

 
Τη δέσμευση της κοινοπραξίας Noble, Delek και Avner να αναπτύξει το κοίτασμα «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, με στόχο την προμήθεια της κυπριακής και αιγυπτιακής αγοράς με φυσικό αέριο το συντομότερο δυνατό, εξέφρασε ο εκτελεστικός διευθυντής της Delek Drilling, Γιόσι Αμπού.

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 

Τους κινδύνους που διατρέχει η υγεία των παιδιών προσφύγων και μεταναστών καθώς πλησιάζει ο χειμώνας, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η UNICEF. Όπως σημειώνεται, πολλά παιδιά προσφύγων και μεταναστών στην Ευρώπη ζουν στο ύπαιθρο και καθώς πλησιάζει ο χειμώνας η υγεία των μικρών παιδιών διατρέχει ιδιαίτερο κίνδυνο, μεταξύ άλλων και από την απειλή ασθενειών, όπως η πνευμονία.

ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

 

Ο Αιγύπτιος κροίσος και μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Ναγκίμπ Σαουίρις έχει ένα φιλόδοξο σχέδιο για να τερματιστεί η προσφυγική κρίση και οι πνιγμοί χιλιάδων ανθρώπων στη Μεσόγειο. Πρότεινε να αγοράσει ένα νησί στα ανοιχτά της Ιταλίας ή της Ελλάδας για να εγκαταστήσει εκεί τους εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες, ιδρύοντας ένα ανεξάρτητο κράτος που θα γίνει η νέα τους πατρίδα.

Η ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΤΗΣ ΝΔ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ

 

«Δεν υπάρχουν άδειες, είναι ψηφιακό το σήμα, είναι παραμύθι όλο αυτό. Τι άδεια να δώσω; Καθένας μπορεί να εκπέμπει με άδεια του ΕΣΡ, δεν έχω καμία σχέση εγώ ως κράτος», είπε η Σοφία Βούλτεψη, υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στο «Κόκκινο» και τον Κώστα Αρβανίτη, υπεραμυνόμενη της μη αναγκαιότητας νομικού πλαισίου για τις τηλεοπτικές άδειες.