Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνέντευξη Τύπου του τέως πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα , στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 80η Διεθνή Έκθεση.  Με επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη ξεκίνησε την συνέντευξη Τύπου στην ΔΕΘ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

 

Η απόφαση του κυρίου Τσίπρα να προκηρύξει την τρίτη εκλογική διαδικασία μέσα σε οκτώ μήνες, δείχνει το στρατηγικό αδιέξοδο, στο οποίο οδηγούν τα ψέματα, το ελληνικό πολιτικό σύστημα.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ;

 

Δεν είναι λίγοι οι αναλυτές σε εξωτερικό και εσωτερικό που εκτιμούν ότι μόνο με ευρύτερη κυβέρνηση, δηλαδή με στήριξη κοινοβουλευτική από τουλάχιστον 200 βουλευτές (π.χ. Σύριζα, ΝΔ, Ποτάμι, Πασόκ) μπορεί να προσφέρει την πολυπόθητη γι' αυτούς πολιτική σταθερότητα, έχοντας απέξω τα λεγόμενα ακραία πολιτικά κόμματα και το κόμμα ενός γραφικού πολιτικού.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΔΕΘ

 
          Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την ομιλία



ΤΟ ΦΡΙΧΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΟΙΜΠΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Οι ΑΝΕΛ παραμένουν αντιμνημονιακή δύναμη, τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ απέρριψε κάθε πιθανότητα συμμετοχής των ΑΝΕΛ σε κυβέρνηση όπου θα λαμβάνει μέρος και το ΠΑΣΟΚ. Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε ότι κανείς και κυρίως η οικονομία και η αγορά δεν ήθελαν εκλογές, ενώ επέρριψε ευθύνες για την ανατροπή της κυβέρνησης στον Π. Λαφαζάνη και τη Ζ. Κωνσταντοπούλου.

ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ 20 ΙΣΧΥΡΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

 

Τόπος: Το Σάουθάμπτον της Νέας Υόρκης. Παριστάμενοι: Είκοσι από τους πλέον ισχυρούς fund managers του κόσμου. Αντικείμενο: η παγκόσμια οικονομία, αλλά και οι εξελίξεις στην Ελλάδα.

ΟΙ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΥΡΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

 

Πέντε από τις πλουσιότερες μουσουλμανικές αραβικές χώρες δεν δέχονται καθόλου Σύρους πρόσφυγες, με το επιχείρημα ότι εάν ανοίξουν τα σύνορα στους πρόσφυγες από τη Συρία ανησυχούν ότι θα «εισάγουν τρομοκρατία».

ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ

 

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα αναγκαστούν να βάλουν οι καναλάρχες, προκειμένου να εξοφλήσουν τις οφειλές τους στο Δημόσιο, που προκύπτουν από τέλη για τη χρήση των συχνοτήτων τους την περίοδο από το 2011 έως το 2014. 

ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ 800 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!

 

Έκρηξη φόρων σημειώθηκε την τελευταία εξαετία, ανεβάζοντας κατακόρυφα την άμεση και έμμεση φορολογία. Η φοροδοτική «αφαίμαξη» των Ελλήνων πολιτών έφτασε σε τέτοιο σημείο, που σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία τα έσοδα του κράτους από φορολογία αυξήθηκαν κατά 242% σε σχέση με το 1993!