Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΤΟ DEBATE ΤΗΣ 9ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

Με δύο βασικές καινοτομίες θα διεξαχθεί το η τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών, την Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου. Η συμφωνία της άτυπης Διακομματικής Επιτροπής, περιλαμβάνει για πρώτη φορά την δυνατότητα των πολιτικών αρχηγών να απευθύνουν ο ένας στον άλλον ερώτηση καθώς και να απαντήσουν σε ερώτηση που προηγουμένως τους έχει υποβληθεί.

ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

Το ότι η Χώρα τελεί υπό οικονομική κατοχή, όλοι το έχουμε, πλέον, εμπεδώσει, μετά πέντε γεμάτα χρόνια αμείλικτης εφαρμογής νόμων που υπαγορεύουν οι "δανειστές" στη "Βουλή των Ελλήνων" που τους ψηφίζει, για να τους εκτελεί η “Ελληνική” κυβέρνηση.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ: 60 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ Ο ΦΟΒΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

 

Το απόγευμα της 6ης Σεπτεμβρίου 1955 άλλαξαν πολλά για τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης. Το πογκρόμ που εξαπέλυσε ο τουρκικός όχλος, υπό την καθοδήγηση της κυβέρνησης Μεντερές, εναντίον της πολυπληθούς και ευημερούσας ελληνικής κοινότητας της Κωνσταντινούπολης στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου 1955, θα μείνει στην ιστορία με τον όρο Σεπτεμβριανά.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Ο Ρώσος Πρόεδρος εξέφρασε την επιθυμία του για έναν διεθνή Συνασπισμό που θα πολεμήσει την τρομοκρατία και τον εξτρεμισμό και δεν απέκλεισε την πιθανότητα απευθείας επέμβασης της Ρωσίας στη Συρία, σύμφωνα με τον βρετανικό Telegraph.

ΜΕ ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

 

Έκκληση στους πολίτες να απέχουν από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου εάν δεν βρεθεί λύση για το προσφυγικό – μεταναστευτικό απηύθυνε ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός.  Παράλληλα, προειδοποιεί ότι δεν θα στηθούν κάλπες στο νησί αν δε δοθεί άμεση λύση στα προβλήματα που δημιουργεί η ροή μεταναστών και προσφύγων.

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ. ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΣΟ;

 

Ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με πολλούς δεν συγκρούστηκε ποτέ με τη διαπλοκή στους επτά μήνες διακυβέρνησης γιατί τα βρήκε μαζί της. Όχι γιατί επτά μήνες όλοι ίσως κακώς είχαν στραμμένα τα βλέμματά τους στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους και μία βιώσιμη λύση για την Ελλάδα.

Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ «ΚΛΕΙΔΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ 20η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

Η θεαματική απόκλιση μεταξύ προεκλογικού προγράμματος και μετεκλογικού αποτελέσματος της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η αλλαγή στην ηγεσία της Ν.Δ., αλλά και η υψηλότερη εμπέδωση της πεποίθησης στην κοινή γνώμη ότι η ανάκαμψη περνά μόνο μέσα από την παραγωγή και την ανάπτυξη.

ΓΝΩΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ

 

Κρίσεις ανθρωπιστικές, κρίσεις χρέους, κρίσεις οικονομικές με φόντο ένα νέο «κύμα» αποπληθωρισμού που υποβόσκει απειλητικά πάνω από την παγκόσμια οικονομία, καθώς η πτώση των τιμών πετρελαίου δεν λέει να σταματήσει.