Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 

H Κουμουνδούρου έδωσε στην δημοσιότητα το πρόγραμμα του κόμματος για την διακυβέρνηση της χώρας . Αυτό που επισημαίνεται είναι πως αν επανεκλεγεί θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που ανέλαβε υπογράφοντας το Μνημόνιο 3, αλλά θα αναζητήσει και ισοδύναμα:

Η ΣΜΥΡΝΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ...

 

«…….Ψάχναν για τον αίτιο, αναθεμάτιζαν τον ουρανό, τη γης, τον Κεμάλ, το Βενιζέλο τον Κωνσταντίνο, την Αντάντ, τον πόλεμο. Μα πριν απ΄ όλα τον ύπουλο τον Άγγλο, τον υπολογιστή,το διπλοπρόσωπο, το σφετεριστή που έκανε μπίζνες και αυτοκρατορική πολιτική με το αίμα και τη δυστυχία ενός λαού»….Από το οι νεκροί περιμένουν της Διδούς Σωτηρίου. 

ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

 

Ποιοί τρέμουν την πρώτη πρωθυπουργίνα! Μεγαλολωποδύτες και κλέφτες που έχουν… προεξοφλήσει την απαλλαγή τους. Η κ. Βασιλική Θάνου-Χριστοφίλου είναι πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός στην μικρή σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας που ορκίστηκε.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

"Στις Βρυξέλλες, οι πρόωρες εκλογές στην Αθήνα αντιμετωπίζονται ως μια «ευκαιρία", είναι ο τίτλος δημοσιεύματος στην εφημερίδα Λε Μοντ, στο οποίο παρατίθενται σειρά, ενθαρρυντικών μάλλον δηλώσεων, από αξιωματούχους της ΕΕ.

ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ...

 

Οι Τούρκοι ετοιμάζονται πυρετωδώς σε στρατιωτικό επίπεδο με ομολογουμένως προκλητικές ασκήσεις και εκδηλώσεις κατά της Ελλάδας. Τέτοια δραστηριότητα φαίνεται να επιβεβαιώνει τα όσα λέγονται για ενεργοποίηση του σχεδίου "Egemen".

Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

 

Η πώληση μονάδων παραγωγής ενέργειας δεν περιλαμβάνεται στα εναλλακτικά σχέδια που επεξεργάζεται η ΔΕΗ, αναφέρει η επιχείρηση σε σημερινή ανακοίνωση με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, επισημαίνοντας ότι η συγκεκριμένη επιλογή, «εκτός των άλλων, αυτό δεν εξυπηρετεί καμία ανάγκη».

«ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ» ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΣΚΟΠΙΩΝ

 

Κανονικά και δίχως προβλήματα φεύγουν πρόσφυγες και λαθρομετανάστες από την Ελλάδα μέσω Σκοπίων και από εκεί στη Σερβία, γράφει η σκοπιανή Kurir. Τα σύνορα με την Ελλάδα, γράφει η σκοπιανή διαδικτυακή εφημερίδα, είναι από τον απόλυτο έλεγχο των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας και του Στρατού των Σκοπίων.

ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ

 

Ύστερα από πολλούς δισταγμούς και καθυστερήσεις η Τουρκία συμμετέχει επίσημα στις αεροπορικές επιχειρήσεις κατά του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία μαζί με τις ΗΠΑ. Η επισημοποίηση της συμμετοχής της Τουρκίας στις αεροπορικές επιχειρήσεις κατά του Ισλαμικού Κράτους φέρνει στο επίκεντρο το ζήτημα της προστασίας της χώρας από ενδεχόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις, αναφέρει η Deutsche Welle.