Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΟΛΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 

Ξεκίνησε σήμερα το πρωΐ η Πανελλαδική Σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην αρχή της ομιλίας του τις αντίξοες συνθήκες μέσα στις οποίες δόθηκε ο αγώνας της διαπραγμάτευσης μέσα σε ένα «πολεμικό πολιτικό τοπίο» όπως είπε. "Παλέψαμε, όχι μόνο με το πολιτικό σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής, αλλά με θεριά μέσα και έξω από τη χώρα".

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ Η NASA ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

 

Στην «αιώνια» θεωρία ότι η γη πρόκειται να καταστραφεί από έναν αστεροειδή επιχειρεί να δώσει απαντήσεις η NASA, καθώς την τελευταία εβδομάδα τα σχετικά σενάρια έχουν φουντώσει. Όπως μεταδίδει η βρετανική Independent, διάφορα δημοσιεύματα αναπαράγουν τον ισχυρισμό του προφήτη Efrain Rodriguez ότι ένας αστεροειδής πρόκειται να χτυπήσει το Πουέρτο Ρίκο και να καταστρέψει τη Γη.

ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ Η ΧΩΡΑ

 

Αυξάνεται επικίνδυνα το κύμα εισόδου λαθρομεταναστών. Σε πολλαπλούς κινδύνους πλέον τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Χωρίς σύνορα η χώρα υποδέχεται λαθρομετανάστες εκθέτοντας σε σοβαρούς υγειονομικούς κινδύνους τους κατοίκους των νησιών. Η Τουρκία εκμεταλλεύεται το χάος στην Ελλάδα και ετοιμάζεται να κλέψει από τον ελληνικό τουρισμό.

ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

 

Ξημερώματα 28ης (με το νέο ημερολόγιο) Αυγούστου 1909. Οι στρατιωτικές δυνάμεις της Αθήνας, έπειτα από υποδείξεις οργάνωσης αξιωματικών και υπαξιωματικών του Στρατού με την επωνυμία «Στρατιωτικός Σύνδεσμος», αρχίζουν να συρρέουν στο Γουδή.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ «ΤΑ ΣΚΑΝΕ» ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΛΛΟΜΕΝΟ ΦΟΡΟ

 

Την απόφαση να θέσει σε ισχύ τον αναβαλλόμενο φόρο από τις τηλεοπτικές διαφημίσεις, τον οποίο για τελευταία φορά είχε στείλει στις καλένδες η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου υλοποίησε η απερχόμενη κυβέρνηση Τσίπρα.

FACEBOOK: ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤ. ΧΡΗΣΤΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ

 

Άλλη μια κορυφή κατέκτησε το Facebook, καθώς για πρώτη φορά οι χρήστες του ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο μέσα σε μία ώρα. Αυτό, σύμφωνα με τον ιδρυτή του facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, συνέβη της περασμένη Δευτέρα.

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ

 

Σύμφωνα με άρθρο στο περιοδικό ωκεανογραφίας «Ocean Science» της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γεωεπιστημών (EGU), υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πραγματοποιηθεί τσουνάμι μεγέθους 5 μέτρων το οποίο θα πλήξει τις Κρητικές ακτές. Το συγκεκριμένο φαινόμενο φαίνεται πως θα λάβει χώρα ύστερα από σεισμική δραστηριότητα μεγέθους επτά βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. 

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ!

 

Έκλεισε και επίσημα η στρατιωτική συμμαχία μεταξύ Ρωσίας και Αιγύπτου, καθώς οι δύο πρόεδροι Βλαντιμιρ Πούτιν και Αμπντέλ αλ Σίσι υπέγραψαν πλέον την συμφωνία κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Αιγύπτιου προέδρου στη Μόσχα.