Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ 36;

 
              Διαβάστε το εμπεριστατωμένο κείμενο  ΕΔΩ... 


Η 20η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος προσανατολίζεται στο να μην συγκαλέσει την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, μετά την εξάντληση της διερευνητικής εντολής από τον πρόεδρο του τρίτου σε δύναμη κοινοβουλευτικού κόμματος, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

ΟΙ «53» ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ

 

Σήμερα Tρίτη θα αποφασίσουν τα επόμενα (εντός ή εκτός ΣΥΡΙΖΑ) βήματά τους τα στελέχη των «53» που διαφώνησαν με την επιλογή των εκλογών. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει ένα κύμα «αποστράτευσης» στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, που εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ Η ΒΟΜΒΑ

 

Το μεταναστευτικό τείνει να εξελιχθεί στο μεγαλύτερο πρόβλημα που θα έχει να αντιμετωπίσει τους επόμενους μήνες η χώρα, την ώρα που κυβέρνηση των απατεώνων προχωράει σε νέες εκλογές, πριν ακόμα γενικευτεί η αγανάκτηση των πολιτών όχι μόνο για το τεράστιο κόστος του μνημονίου, όσο και για την βόμβα του μεταναστευτικού που καθημερινά διογκώνεται.

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ: ΧΡΟΝΙΩΣ ΠΑΣΧΟΥΣΑ!

 

Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ) είναι το πρώτο επίπεδο επαφής του πολίτη με το υγειονομικό σύστημα. Παρέχεται από κέντρα υγείας και περιφερειακά ή δημοτικά ιατρεία. Επίσης από τα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων και τον ιδιωτικό τομέα.

ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΔΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΠΓΔΜ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

 

«Σουρεαλιστική» χαρακτηρίζει την κατάσταση με τους πρόσφυγες που αντίκρισε στα σύνορα Ελλάδας – ΠΓΔΜ ο Μάρτιν Νοϊμάγερ, εντεταλμένος του κρατιδίου της Βαυαρίας για θέματα ενσωμάτωσης . Ο χριστιανοκοινωνιστής πολιτικός βρέθηκε προ ημερών στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ για να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για την κατάσταση με τους πρόσφυγες. Όπως είπε σε συνέντευξή του προς τη Γερμανική Ραδιοφωνία Deutschlandfunk:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΛΑΝΤ-ΜΕΡΚΕΛ

 

Δύο από τους ισχυρότερους ηγέτες της Ευρώπης, ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, πρόκειται να συναντηθούν απόψε το απόγευμα στην καγκελαρία, με σκοπό να δώσουν μια "Ευρωπαϊκή ώθηση" προς τη λύση του μεταναστευτικού προβλήματος.

ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΡΑΧ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΑΓΟΡΕΣ Ο «ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ»

 

Με τις χειρότερες απώλειες από το 2008 έκλεισαν οι ευρωαγορές χθες Δευτέρα, με τον γερμανικό δείκτη Dax να θέτει τις προϋποθέσεις για την έναρξη μιας ισχυρής bear market, καθώς αυξάνονται οι ανησυχίες για πορεία της παγκόσμιας οικονομίας, και κυρίως εκείνης της Κίνας.

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ MΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αραβικής εφημερίδας Αl Quds Al Arabi  ο Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε εντολή για την κατασκευή δεύτερης Ρωσικής βάσης στην Συρία, όπως αναφέρει ρώσικη εφημερίδα.