Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ κ. ΤΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

«Σταγόνα στον ωκεανό», μπροστά στον αριθμό των προσφύγων και μεταναστών που καταφθάνουν καθημερινά στην Ελλάδα και αποβιβάζονται πρωτίστως στα νησιά του ανατολικού και βόρειου Αιγαίου, αποτελεί ο αριθμός όσων βρήκαν πρόσκαιρα μια στέγη στα κοντέινερ του Ελαιώνα ή στις καμπίνες του «Ελευθέριος Βενιζέλος».

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΙΑ

 

Σε θερινά τμήματα οδηγείται η Βουλή, πιθανότατα και εντός της ημέρας! Πρόκειται για μία πολιτική εξέλιξη που απομακρύνει την εκλογολογία, αλλά και την πρόταση για ψήφο εμπιστοσύνης, η οποία καθίσταται άνευ περιεχομένου από την ώρα που η Αριστερή Πλατφόρμα δεν θέλει να δώσει ένα καθαρό «ναι» ή «όχι».

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Από τα κοινοβούλια της Γερμανίας, της Ολλανδίας, της Ισπανίας, της Αυστρίας και της Εσθονίας θα περάσει σήμερα και αύριο για να εγκριθεί το τρίτο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα.

5 ΔΙΣ. ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΜΕ ΜΕ «ΟΧΗΜΑ» ΤΗΝ ΑΤΕ

 

Πόρισμα φωτιά με τα «αμαρτωλά» δάνεια της Αγροτικής Τράπεζας την περίοδο 2000-2012, με ζημία για το δημόσιο 5 δισ. ευρώ, διαβιβάσθηκε στην Εισαγγελία Αθηνών από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Ενέργειες. Σύμφωνα με μαρτυρία στο ΑΜΠΕ αποδέκτες ήταν και ιδιοκτήτες ΜΜΕ.

ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

 

Απορρίπτουν το ενδεχόμενο να συμφωνήσουν σε κυβέρνηση συνασπισμού με το κυβερνών κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, του προέδρου Ερντογάν, οι Τούρκοι εθνικιστές. Μετά από συνάντηση διάρκειας δυόμισι ωρών με τον ηγέτη του Κόμματος Εθνικιστικού Κινήματος (MHP) Ντεβλέτ Μπαχτσελί με τον πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου, το πολιτικό αδιέξοδο δεν έγινε δυνατόν να αρθεί.

ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΩΜΟΠΟΛΗ ΦΟΝΙΚΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ

 

Κλιμακώνεται η ένταση στην ανατολική Ουκρανία. Σύμφωνα με το Κίεβο, δυο πολίτες σκοτώθηκαν, όταν φιλορώσοι αντάρτες βομβάρδισαν την κωμόπολη Σαρτάνα, 20 χιλιόμετρα από την Μαριούπολη.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΠ

 

Ειδικά κλιμάκια της ΕΥΠ έχουν εδώ και αρκετές ημέρες κατακλύσει τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη για τις αυξανόμενες ροές μεταναστών και προσφύγων.

ΠΟΙΟΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΔΕΗ 2 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ

 

Ξεπέρασαν τα 2 δισ. ευρώ οι οφειλές προς τη ΔΕΗ στο τέλος Ιουλίου 2015, δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γιώργος Αδαμίδης. Σύμφωνα με τον κ. Αδαμίδη, «ξεπεράστηκαν κατά τι τα 2 δισ. ευρώ οι οφειλές προς τη ΔΕΗ στο τέλος Ιουλίου 2015».