Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΤΟ ΔΟΓΜΑ

 
Η Γερμανία έχει επιβάλλει με αφορμή την Ελλάδα την πολιτική λιτότητας, η οποία υπόσχεται ελάχιστη επιτυχία, μεγάλο ρίσκο και σίγουρη οδύνη – έχοντας οδηγήσει τον πλανήτη στην καταστροφική ύφεση του 1930 και στο 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ....
 


ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ

 

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις για να κλείσει η συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και δανειστών εντός των ημερών, ώστε να εκταμιευθεί η πρώτη δόση του δανείου στις 20 Αυγούστου.

«ΚΟΙΤΑ» ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Στην επαρχία της «Ορόμπρα» εντάσσει τη χώρα μας το Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με χάρτη από το βιβλίο Empire of Fear: Inside the Islamic State του Βρετανού δημοσιογράφου Άντριου Χόσκεν.

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ

 

Αν επιχειρούσε κάποιος να καταγράψει την ελληνική πολιτική ιστορία, θα μπορούσε κάλλιστα να αρκεσθεί στην φράση «κι είπαν θα δώσουν το βραβείο στην μεγαλύτερη ψευτιά», αφού αυτή η φράση καταγράφει με τον πλέον ακριβή τρόπο το πως κυβέρνησαν την χώρα, όσοι την κυβέρνησαν, από την επανάσταση του 1821 και μετά…

ΣΤΑ «ΜΑΧΑΙΡΙΑ» ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ

 

Συνεχίστηκαν χθες Κυριακή οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των υπουργών Ευκλείδη Τσακαλώτου και Γιώργου Σταθάκη με τους εκπροσώπους των θεσμών, την ίδια ώρα που Γερμανοί και Γάλλοι φέρεται να διαφωνούν για τον τρόπο χορήγησης βοήθειας προς την χώρα μας. 

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΤΕΛΝΕΙ «ΣΗΜΑ ΧΩΡΙΣΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ»

 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει όργανα, καταστατικό και κυρίως μέλη, τα οποία δεν επιτρέπουν σε κανέναν να είναι «κόμμα μέσα στο κόμμα»», δηλώνει ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του στη «Real News». Επισημαίνει ότι στο συνέδριο του κόμματος θα αντιμετωπιστούν οριστικά τα εσωκομματικά θέματα και τονίζει:

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΪΝ ΠΟΥ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ

 

100 πρωτοκλασάτα στελέχη του Σαντάμ Χουσεΐν, επίλεκτοι στρατιωτικοί και αξιωματικοί της αντικατασκοπίας, αποτελούν την ηγεσία της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος. Είναι αυτοί που δημιούργησαν τον στρατό των τζιχαντιστών και πέτυχαν τις στρατιωτικές νίκες σε Ιράκ και Συρία.

ΟΙ PODEMOS ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΟΓΩ …ΤΣΙΠΡΑ

 

Να αποκηρύξουν την Αριστερά, επιθυμούν σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais, οι Podemos σε μια προσπάθεια εκλογικής ενίσχυσης τους. Το κόμμα των Podemos που δημιουργήθηκε από το κίνημα των Αγανακτισμένων στην Ισπανία και μάλιστα κέρδισε πολλούς μεγάλους δήμους στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές στην Ισπανία.

ΟΙ ΗΠΑ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΣΙΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ

 

Καυστικός κατά του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αλλά και της γερμανικής κυβέρνησης, εμφανίζεται ο Ρομάνο Πρόντι, σχετικά με τους σχεδιασμούς τους κατά της Ελλάδας.