Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

ΠΟΡΙΣΜΑ - ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΟΝ «ΑΘΗΝΑ 9.84»

 
Συγκλονιστικά στοιχεία για το «πάρτυ» που είχε στηθεί για χρόνια στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9.84» φέρνει στο φως το πόρισμα των ελεγκτών, οι οποίοι προτείνουν στον εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος την άσκηση ποινικών διώξεων σε όσους συμμετείχαν στο διοικητικό συμβούλιο του σταθμού για το επίμαχο χρονικό διάστημα, με την κατηγορία της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος. Διαβάστε όλο το Πόρισμα ΕΔΩ....



ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ..

 

Τα «κόκκινα δάνεια», ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα από το οποίο κρίνεται το ύψος της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, βρίσκονται σήμερα, Πέμπτη, στην ατζέντα της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους του κουαρτέτου.

ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΕΝΤΕΛΩΣ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ..

 

ΔΝΤ και ΕΕ βλέπουν τα έσοδα και τις δαπάνες ως ποσοστό % του ΑΕΠ.Υπάρχει επίσης η βεβαιότητα ότι ο τρόπος και τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από την ΕΕ και το ΔΝΤ, διευρύνουν περαιτέρω το χάσμα μεταξύ των αντιλήψεων των δανειστών και του ελληνικού κοινού.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ...

 

Ίσως πιο επίκαιροι από ποτέ να είναι οι στίχοι του τραγουδιού «δεν είμαστε καλά» που έγραψε το 1986 παρακαλώ ο Κάτος Σεληνόπουλος και η μουσική είναι του Γιάννη Γιοκαρίνη. «…Πολιτικό το χρέος που φορτώθηκα, δεν ήτανε δικό μου το μωρό, το ντέρμπυ φίλε για άλλη μια φορά στημένο, κι εγώ στην θύρα εφτά μόνος να τραγουδώ. 

ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ

 

Στην κατάσταση που βρίσκεται ο τόπος χρειαζόμαστε καινοτόμες και ριζοσπαστικές λύσεις. Τέτοιες λύσεις μπορούν να αντιστρέψουν την κατηφόρα και μπορούν να δώσουν όραμα και εμπιστοσύνη στον κόσμο.

ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ"

 

Η Ρωσία και οι ΗΠΑ δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν σε μια κοινή προσέγγιση στη μάχη εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, μετά τη δεύτερη συνάντησή που είχε τις τελευταίες ημέρες με τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Τζον Κέρι.

ΟΙ ΕΞΙ ΜΥΘΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

 

Τους έξι μύθους της ελληνικής κρίσης μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε στην επεισοδιακή Σύνοδο Κορυφής της 12ης Ιουλίου παραθέτει το αμερικανικό δίκτυο CNBC. Στο άρθρο που υπογράφει ο καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Στερν της Νέας Υόρκης Νικόλας Οικονομίδης οι μύθοι είναι οι εξής:

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΛΙ Η BILD: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΛΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ

 

Με το προκλητικό και συνηθισμένο στυλ της, η εφημερίδα Bild γράφει πως η Ελλάδα πουλάει τα νησιά της για να ξεχρεώσει. Μάλιστα, γράφει πως δικαιώνεται η στάση που έχει κρατήσει από το 2010 όταν είπε πως για να ξεχρεώσει η Ελλάδα θα πρέπει να πουλήσει τα νησιά της, μαζί με την Ακρόπολη.

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ

 

Αεροπορικές βάσεις της Τουρκίας χρησιμοποίησαν αμερικανικά μαχητικά αεροπλάνα προκειμένου να εξαπολύσουν επιθέσεις στη βόρεια Συρία ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, αναφέρει το CNN, επικαλούμενο πηγές του υπουργείου Αμύνης των ΗΠΑ.