Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

 
Πως μπορούσε να εμποδίσει την υπαγωγή μας στο ΔΝΤ και το «μηχανισμό» στήριξης αν τα είχαμε εφαρμόσει έγκαιρα, αλλά ακόμη και εάν ξεκινούσε σήμερα η εφαρμογή τους, η Ελληνική Οικονομία, θα μπορούσε να επανέλθει σχετικά γρήγορα σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και να εμφανίσει ένα πραγματικό και αληθινό πλεόνασμα στον προϋπολογισμό, που δεν θα προκύπτει από την οικονομική εκμηδένιση των πολιτών της Ελλάδος. Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ......
 


ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ

 

Υπερ-δόση 24 δισ. ευρώ φέρεται πως αναμένεται να διεκδικήσει από τους δανειστές η ελληνική κυβέρνηση τις προσεχείς ημέρες και με βασικό στόχο την ενίσχυση του τραπεζικού συστήματος αλλά και την αποπληρωμή δόσεων που αποτελούν μέρος του των δανείων που έχει λάβει η χώρα από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΖΗΜΙΑ ΕΠΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΤΑΣΘΑΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

 

Ζημία εκατομμυρίων ευρώ επέφεραν στο ελληνικό δημόσιο φαινόμενα κακοδιαχείρισης και ατασθαλιών στην ΕΡΤ επί διοίκησης Χρήστου Παναγόπουλου, αλλά και στον ραδιοσταθμό 9,84 την περίοδο 2001-2010, σύμφωνα τα πορίσματα των ελεγκτών.

H ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 

Το ξεκαθάρισμα του πολιτικού σκηνικού μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ και η στάση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε απέναντι στην Κομισιόν απασχολούν τον γερμανόφωνο Τύπο.

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΣΩ ESM ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

 

Συναγερμός έχει σημάνει στην Τράπεζα της Ελλάδος για το κούρεμα των καταθέσεων στις τράπεζες που θα πλήξει λίγους καταθέτες, αλλά πολλές επιχειρήσεις.

ΕΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ

 

Συριακές (Αραμαίων, Σύρων μονοφυσιτών χριστιανών) και Ασσυριακές οργανώσεις στη Συρία εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία δηλώνουν ότι δεν θα ανεχθούν επέμβαση της Τουρκίας στη δημοκρατική αυτόνομη διοίκηση στη Ροζάβα (βόρεια Συρία), δηλαδή στο δυτικό Κουρδιστάν.

ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ

 

Αντιμέτωπος με τσουχτερό πρόστιμο που αναμένεται να ξεπεράσει τα 2.500 ευρώ και άμεση παραπομπή στη δικαιοσύνη, βρίσκεται ένας Ροδίτης επιχειρηματίας, ο οποίος το περασμένο Σαββάτο, αρνήθηκε φορολογικό έλεγχο από κλιμάκια εφοριακών και μάλιστα ούτε λίγο ούτε πολύ τους έδιωξε από το κατάστημά του, σύμφωνα με την εφημερίδα Ροδιακή.

ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΔΙ «ΧΡΥΣΟ» ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ «ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ» ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΖΕΡΙΑΖΟΥΜΕ!

 

Μπορεί η Ελλάδα να έχει από τα καλύτερα ελαιόλαδα παγκοσμίως, η χώρα όμως, δεν κερδίζει από αυτό όσα θα μπορούσε, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα Washington Post. Η αμερικανική εφημερίδα αποπειράται να κάνει οικονομική ανάλυση βάσει της παραγωγής και διάθεσης του ελαιολάδου.

ΕΝΑ ΤΟΞΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ

 

«Είναι η τελευταία φορά», μην ξαναπείς. Ποτέ δεν θα είναι. Το έχεις σκεφτεί αυτό; Από τότε που τα τσιτάτα κυκλοφορούν σωρηδόν στο ίντερνετ, εσύ πάντα θα κινδυνεύεις να φορτίζεις τις μπαταρίες σου, αραγμένος στον ίδιο καναπέ, εναποθέτοντας όλες τις ελπίδες σου σε ένα ακατάπαυστα κυλιόμενο, μα πάντα ίδιο και απαράλλαχτο, τελικά, αδρανές scroll down.