Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Η ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΤΑ ΥΨΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Στα ύψη βρίσκεται και συνεχίζει να αυξάνεται η δημοτικότητα του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξαιτίας της στάσης του απέναντι στην Ελλάδα. Ο Σόιμπλε είναι πιο αγαπητός μεταξύ του γερμανικού λαού ακόμη και σε σχέση με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ,

ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

 
 ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΜΕΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ

Στο όργιο προπαγάνδας υπέρ του «ΝΑΙ» πριν από το δημοψήφισμα αναφέρεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης και ζητεί έρευνα και τιμωρία ,αν διαπιστωθεί ότι παραβιάστηκαν νομικοί και συνταγματικοί κανόνες και μάλιστα από ιδιοτέλεια των επιχειρηματιών που έχουν στα χέρια τους και την πληροφόρηση και μέγα μέρος των δημοσίων έργων…

ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ - ΤΕΤΑΜΕΝΟ ΚΛΙΜΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

 

Έκτακτο συνέδριο το Σεπτέμβριο αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ψηφοφορίας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.  Η ψηφοφορία έγινε δια ανατάσεως της χειρός. Αρχικά υπήρξε μία εκτίμηση ότι θα πρέπει να υπάρξει καταμέτρηση των ψήφων, ωστόσο αυτή δεν προχώρησε λόγω της διαφοράς, η οποία ήταν εμφανής.

ΦΙΔΙΣΙΟ ΘΡΑΣΟΣ

 

Αναμφισβήτητο παραμένει το γεγονός ότι είναι ασύλληπτη η φαιδρότητα και αστείρευτο το θράσος όλων αυτών που έχοντας εξασφαλισμένη τη βουλευτική τους ασυλία για όλες τις αθλιότητες που, δια των πράξεων και των παραλείψεών τους, έχουν διαπράξει στο παρελθόν, βρίσκονται στο απυρόβλητο της τακτικής «δικαιοσύνης».

ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ

 

Αν ήμασταν σοβαρό κράτος, οι πολίτες, τα μίντια και η αντιπολίτευση δεν θα κατηγορούσαν τον πρώην, τον νυν, τον εκάστοτε τέλος πάντων υπουργό οικονομικών ότι ετοιμάζει σχέδιο Β για επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.

"ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ"


Την κρισιμότητα της εσωκομματικής διαμάχης στον ΣΥΡΙΖΑ αντικατοπτρίζουν οι τοποθετήσεις των περισσότερων ομιλητών στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος στο Σινέ Κεραμεικός. Η κατάληξη της διαπραγμάτευσης συνιστά συντριπτική ήττα, δήλωσε ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης, που αναρωτήθηκε πώς αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ που έδωσε μάχες, έγινε ένα περίκλειστο κόμμα.

ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS

 

Η ενίσχυση του κλίματος αβεβαιότητας σε σχέση με τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και η επιβολή περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων αναμένεται να επιδράσουν με αρνητικό τρόπο στην εγχώρια οικονομική δραστηριότητα, εκτιμά η Διεύθυνση Οικονομικής Ανάλυσης και Έρευνας Διεθνών Κεφαλαιαγορών της Eurobank στη νέα έκδοση του περιοδικού δελτίου Greece Macro Monitor.

ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΟΥ PKK ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΚΙΡΚΟΥΚ – ΤΣΕΪΧΑΝ

 

Οι Δυνάμεις Άμυνας του Λαού (HPG), η ένοπλη πτέρυγα του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK), ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στον αγωγό πετρελαίου στη νοτιοανατολική Τουρκία. Στο επίσημο σάιτ του HPG, οι Κούρδοι επιβεβαίωσαν ότι βομβάρδισαν και ανατίναξαν τον αγωγό που μεταφέρει πετρέλαιο από την αυτόνομη επικράτεια του ιρακινού Κουρδιστάν, στο Κιρκούκ, στο τουρκικό λιμάνι Τσεϊχάν.

ΣΚΛΗΡΗ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΡΚΕΛ – ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ

 

Βαθαίνει το χάσμα μεταξύ Ευρώπης και Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, καθώς το δεύτερο αρνείται να συμμετάσχει στο νέο πρόγραμμα, αν δεν υπάρξει πρώτα ελάφρυνση του χρέους, σύμφωνα με απόρρητο έγγραφο που αποκαλύπτουν οι Financial Times.