Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΤΩΣΗ 4,5 ΜΟΝΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ

 
Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας αν και με πτώση των ποσοστών του κυβερνώντος κόμματος καταγράφεται στη νέα μέτρηση της Metron Analysis.Διαβάστε όλη την Δημοσκόπηση ΕΔΩ...
 


ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ

 

Σαφή εντολή έχουν οι θεσμοί, πέραν της ολοκλήρωσης του νέου Μνημονίου, να διαμορφωθεί και τρίτο νομοσχέδιο πακέτο προαπαιτούμενων δράσεων, το οποίο θα πρέπει να ψηφιστεί εντός των επόμενων δύο εβδομάδων, ανεξαρτήτως του αν θα κλείσει το νέο πρόγραμμα εγκαίρως ή όχι κάτι που αρνείται προς το παρόν η κυβέρνηση.

ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ΖΗΤΑ Η ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΝΤ

 

Με επιστολή η οποία απεστάλη νωρίς το βράδυ της Παρασκευής η ελληνική κυβέρνηση αιτείται νέου δανείου από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Νωρίτερα, είχε παγώσει η άφιξη της αντιπροσώπου του ΔΝΤ ενώ ήταν προγραμματισμένο να άρχιζαν από το Σάββατο οι διαπραγματεύσεις αφού ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για τις 20 Αυγούστου.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ (ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ)

 
Ποιοί το σχεδίασαν/ Ποιοί το υλοποιούν;

Όλα εκείνα που συνέβησαν μεταξύ 2009-2012, οδηγώντας στην έξοδο του Γιώργου Παπανδρέου από τη νομίμως εκλεγμένη κυβέρνησή του και φέρνοντας τον Αντώνη Σαμαρά στην εξουσία την περίοδο 2012-2014, με τις μυστικές συναντήσεις Ελλήνων αξιωματούχων.

ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΤΣΙΠΡΑ-ΠΟΥΤΙΝ


H Eλλάδα είναι πιο χρήσιμη για τη Ρωσία εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το «ρωσικό χαρτί» της ελληνικής κυβέρνησης και η απότομη προσγείωση. Ο ρόλος των ΗΠΑ και οι φόβοι για τις γεωπολιτικές επιπτώσεις.

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ

 

“Η Κυβέρνηση σέβεται το δημόσιο χρήμα σε όλα τα επίπεδα και περιστέλλει τη δαπάνη”, δηλώνει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, παραθέτοντας αναλυτικά στοιχεία για τον αριθμό των μετακλητών υπαλλήλων και ειδικών συμβούλων/ειδικών συνεργατών από εννέα υπουργεία, που διαβιβάστηκαν στο γραφείο κοινοβουλευτικού ελέγχου της Βουλής.

ΓΙΝΑΜΕ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ – ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΓΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

 

Τελικά φαίνεται ότι γίναμε ξέφραγο αμπέλι λόγω της οικονομικής κρίσης και των δανειακών συμβάσεων που δήθεν θα μας σώσουν. Περίπου 100 Γάλλοι τουρίστες , που δεν ανήκαν σε γκρουπ, αρνήθηκαν να πληρώσουν εισιτήριο για να μπουν στον αρχαιολογικό χώρο στην Λίνδο.

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ

 

Εδώλιο για πέντε άτομα δείχνει με πρότασή της στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο η εισαγγελέας Ευγενία Κυβέλου, για παρακλάδι της υπόθεσης των αντιπυραυλικών συστημάτων TOR M1.

OΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ – ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

 

Γύρισαν την πλάτη στη Ζωή Κωνσταντοπούλου η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου και δεν παρέστησαν στον εορτασμό που διοργάνωσε η Πρόεδρος της Βουλής για τον εορτασμό των 41 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

ΠΟΙΟΣ «ΜΑΖΕΥΕΙ» ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΡΩΣΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ

 

Οι τεκτονικών διαστάσεων αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στο χώρο της τηλεόρασης, οι οποίες δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστα και τα περιφερειακά κανάλια, λόγω του επιχειρούμενου παροπλισμού της αμαρτωλής DIGEA έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν εμφανή τα σημάδια τους.