Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ «ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ»

 

Εντείνεται το «πολεμικό» κλίμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις τοποθετήσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, την Τρίτη, στις οποίες κάλεσε όσους «στηρίζουν, αλλά δεν ψηφίζουν» να μην κρύβονται πίσω από την ασφάλεια της δικής του υπογραφής.

ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ - ΠΡΟΪΟΝ ΠΕΙΝΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΩΝ

 

"Το δημοψήφισμα ήταν προϊόν της πείνας και της δυστυχίας του ελληνικού λαού. Ήταν ένα φιάσκο. Το δημοψήφισμα από μόνο του διχάζει. Κακώς έγινε. Το ΟΧΙ σε ποσοστό 61.33% και το 38.67% του ΝΑΙ, σε ενσωμάτωση 64.85% της Επικράτειας είναι, όπως και στην περίπτωση του Γιώργου Παπανδρέου, που τον είχαν πει τρελό, δεν καταλαβαίνω τι διαφορά έχει το τώρα, το σήμερα. 

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ

 

Ο χρόνος τελειώνει  η ιστορία παρακολουθεί καταγράφει. Από ώρα σε ώρα, θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται και να εξειδικεύονται σε όλο το φριχτό τους μεγαλείο, οι προβλέψεις του τρίτου και μακρύτερου μνημονίου. Το τελώνιο της αναλγησίας θα αρχίσει να υψώνεται πελώριο και τερατώδες πάνω από τα κεφάλια μας και θ' αρχίσει οσονούπω να μας μαστιγώνει αλύπητα όλους:

ΒΟΜΒΑ ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΜΠΙ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΛΟΜΠΙ

 

Την διερεύνηση του λόμπι της δραχμής, του χρηματιστηριακού και του ρωσικού λόμπι, ζητά ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης. Την διερεύνηση όλων όσοι κρύβονται πίσω από το λόμπι της δραχμής, το χρηματιστηριακό και το ρωσικό λόμπι, ζητά από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μέσω ανοιχτής επιστολής του ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΩΣ 100.000 ΕΥΡΩ

 

To πράσινο φως της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας πήρε το σχέδιο Νόμου για την εξυγίανση των τραπεζών που κατέθεσε στη Βουλή η Κυβέρνηση. Το νομοσχέδιο στηρίζεται στην Κοινοτική Οδηγία BRRD και διασφαλίζει τις καταθέσεις μέχρι του ποσού των 100.000 ευρώ.

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ Η ΑΠΛΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ;

 

Όσα ζήσαμε τα τελευταία εικοσιτετράωρα, αναπόφευκτα μας ξύπνησαν μνήμες του καταστροφικού καλοκαιριού του 2007. Οι αλλεπάλληλες πυρκαγιές, οι εικόνες καταστροφής, οι απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, κατοικίες, καλλιέργειες και ζώα και σε πολύτιμα φυσικά οικοσυστήματα.

Ο «ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ»...

 
«..έφθασε ο καιρός να φέρουμε Πολιτικό Αναμορφωτή.
(Ευτύχημα θα ήταν αν ποτέ δεν τους χρειάζονταν κανείς). 
Για κάθε τι,για το παραμικρό ρωτούνε κ’ εξετάζουν,
κ’ ευθύς στο νου τους ριζικές μεταρρυθμίσεις βάζουν,
με την απαίτησι να εκτελεσθούν άνευ αναβολής. 
Έχουνε και μια κλίσι στες θυσίες.
Παραιτηθείτε από την κτήσιν σας εκείνη
 η κατοχή σας ειν’ επισφαλής:
σας δημιουργούν μια επιβλαβή ευθύνη».

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 

Να συγκληθεί έκτακτο συνέδριο, «με βασικό ζητούμενο την ριζική αλλαγή πολιτικής και ηγεσίας» ζητεί με ανακοίνωσή της η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ.