Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΙΣΧΥΡΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ 22,9 ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΝΔ - ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ METRON ANALYSIS

 
Ισχυρό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφεται στη νέα μέτρηση της Metron Analysis. Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης στη Βουλή μπαίνει και η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη. Διαβάστε όλη την Δημοσκόπηση ΕΔΩ ....
 


ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ

 

Στη σημερινή κρίσιμη ψηφοφορία στο ελληνικό κοινοβούλιο είναι στραμμένα τα βλέμματα της Ευρώπης, καθώς με την ψήφιση των μέτρων «ξεκλειδώνει» ουσιαστικά η έναρξη των διαπραγματεύσεων για το τρίτο πακέτο στήριξης. Τι θα πρέπει να αναμένεται με δεδομένες τις γνωστές ενστάσεις που εκφράζονται εντός του κυβερνητικού συνασπισμού στην Αθήνα;

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

 

Δεύτερη μέρα διαβουλεύσεων και ακόμα παραμένει γρίφος ο τρόπος που θα καλύψει τις χρηματοδοτικές της ανάγκες, αξίας 7 δισ., τις επόμενες εβδομάδες η Ελλάδα ενώ ο χρόνος λιγοστεύει επικίνδυνα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του ESM, στο οποίο έχει κάνει αίτηση η χώρα, δεν υπάρχει πρόβλεψη για ενδιάμεση χρηματοδότηση, και επειδή απαιτούνται τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και αρχίσουν οι καταβολές των δόσεων, η χρηματοδότηση της χώρας στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα μένει στον αέρα με καταστροφικά αποτελέσματα.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΥΦΕΣΗ ΕΩΣ 4%

 

Την αξιολόγηση της επί της ελληνικής πρότασης για νέο πακέτο διάσωσης από τον ESM έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Κομισιόν, μία ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση της επικαιροποιημένης έκθεσης του ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ κ. ΝΑΝΤΙΑΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗ

 

Προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας

Αλέξη,

Στήριξα την ομάδα διαπραγμάτευσης τη νύχτα της Παρασκευής όντας σίγουρη ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει συμφωνία. Ότι τελικά θα γυρίσετε πίσω για να στηριχτούμε στο λαό – όπως το έκανες και την προηγούμενη φορά.

Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΝΑΒΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΑΣ ΤΣΙΓΚΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

 

Αν και το Βερολίνο δείχνει ότι επέβαλε το μεγαλύτερο μέρος των απαιτήσεών του στην Ελλάδα, πληθαίνουν στη Γερμανία οι φωνές που κάνουν λόγο για διπλωματικό «όλεθρο», ο οποίος απειλεί να αμαυρώσει την εικόνα που με τόσο κόπο έκτισε η χώρα.

Η ΦΩΝΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

 

Ψήφιζες ΠΑΣΟΚ όσο σε τάιζε με χρυσά κουτάλια και σε διόριζε για να κάθεσαι να πίνεις καφέ στο γραφείο. Μόλις έκοψε την πολύ μάσα, το πέταξες στα σκουπίδια.

ΟΟΣΑ: ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΖΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

 

Ποιος να το περίμενε ότι στη Γερμανία, στη χώρα όπου ζει η Μέρκελ και ο Σόιμπλε, θα ζούσαν οι πιο τεμπέληδες της Ευρώπης!Τι κι αν η Γερμανία είναι μια από τος πιο οργανωμένες και αποδοτικές χώρες, αυτό μάλλον δεν οφείλεται στην… εργατικότητα των Γερμανών.

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

 

Το νέο Μνημόνιο φέρνει πολλά βάρη για τους φορολογούμενους. Σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ) τα έσοδα από την αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ υπολογίζονται σε 3,175 δισ. ευρώ και  από την αύξηση της προκαταβολής φόρου επιχειρήσεων στο 100% σε 445 εκατ. Ευρώ.

Η ΩΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!

 

Ο Τσίπρας, αναγκάσθηκε να μάθει με οδυνηρό τρόπο την σοφία της λαϊκής ρήσης “πρόσεχε τα λόγια σου, γιατί ίσως χρειασθεί να τα καταπιείς...”.Τούτη την ώρα, δεν χρειάζονται δάκτυλα στα μηλίγγια και εκδικητικές κουβέντες “στα' λεγα, δεν στα' λεγα;” Μόνο ευχές και προσδοκίες το πάθημα να του γίνει μάθημα. Γιατί, τα δύσκολα μόλις αρχίζουν...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

 

«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα κατατεθεί το σχέδιο νόμου που αφορά την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών και τη χρήση συχνοτήτων», προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρ. Σπίρτζης.