Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ

 
Στον ποταμό της ιστορίας, σε μία γωνιά ακουμπισμένες, βρίσκονται δύο μεγάλες πέτρες. Όμορφα λαξεμένες από το νερό που κυλά ανά τους αιώνες, σμιλεύτηκαν τόσο πολύ, που, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, θεωρήσαμε πως έγιναν ένα.  Ευρώπη και Ελλάδα, δύο αναπόσπαστες όψεις της ίδιας πέτρας που μέχρι πρόσφατα έμοιαζε ακατόρθωτο, να σπάσει στα δύο. Διαβάστε όλο το άρθρο του Μακαριωτάτου  ΕΔΩ.......
 


ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

 
To φετινό καλοκαίρι παρέχει την ξεχωριστή ευλογία της διοργάνωσης και πραγματοποίησης των εκκλησιαστικών μας κατασκηνώσεων – υπό την πνευματική καθοδήγηση και τις υποδείξεις του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, o οποίος εμπνέει και το έργο αυτό.  Θα λάβουν χώρα για τρίτη συνεχή χρονιά στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Ι.Αρχιεπισκοπής μας στον Αυλώνα Αττικής. Διαβάστε την συνέχεια εδώ....
 


ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ!

 
                    ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ! 

Ποιοι και πως  έστησαν την παγίδα  στον Αλέξη Τσίπρα; Που τον οδηγούν; Ποιοι και πως απειλούν;  Τα σχέδια εκτροπής και ανατροπής; Τι θα κάνει ο Πρωθυπουργός;  Μόνο για γερά νεύρα! Και  για όσους έχουν υπομονή και αντοχή ας το διαβάσουν ως το τέλος!  Απνευστί.

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ

 

Ένα - ένα τα χαμένα όνειρα περνούν από το μυαλό του Τσίπρα, καθώς πλησιάζει η ώρα της κρίσης. Λίγο πριν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη, ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να ακούσει δια στόματος Πούτιν ότι η Ρωσία εκτός από καλά λόγια και ευχές, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, δεν μπορούσε να δώσει τίποτα άλλο στη φτωχή Ελλάδα, το μέλλον της οποίας είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως χαρακτηριστικά του είπε.

Ο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

 

«Εσύ δεν ξεφεύγεις ποτέ; Δεν θυμώνεις; Δεν φωνάζεις;», με ρωτάνε οι γονείς στις ομάδες γονέων. Και κάθε φορά που ακούω αυτή την ερώτηση απαντώ το ίδιο και παραμένω απορημένη. Γιατί άραγε μία ψυχολόγος θα έπρεπε να μην ξεφεύγει ποτέ; Να μην κάνει λάθη; 

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΑΟΣ

 

Την Τετάρτη είχαμε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση του λαού που αποφάσισε να πάρει στα χέρια του τη διαπραγμάτευση. Αυθόρμητα ξεχύθηκε σαν ποτάμι στην πλατεία Συντάγματος για να βροντοφωνάξει  με το αλάνθαστο κριτήριό του ότι βρίσκεται  στο πλάι της κυβέρνησης αυτές τις  κρίσιμες στιγμές.

ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ: ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΜΕ

 

Αν θέσουν δίλημμα οι Ευρωπαίοι όπως αυτό που έθεσε ο κύριος Τουσκ για συμφωνία ή χρεοκοπία, ο κύριος Τσίπρας πρέπει να επιστρέψει αμέσως πίσω και να θέσει στον ελληνικό λαό αυτά που οι Ευρωπαίοι προτείνουν με ένα δημοψήφισμα", είπε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης.

ΠΟΥΤΙΝ: Η ΡΩΣΙΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΕ ΟΧΙ

 

Καυστικός κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις σχέσεις της με την Ελλάδα εμφανίστηκε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ισχυριζόμενος ότι η Ρωσία βοηθάει την Ελλάδα με την συμφωνία για τον αγωγό για να αποπληρώσει τα χρέη της , ενώ αντίθετα δεν πράττει το ίδιο η ΕΕ.